lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Hansa BHGA62079

Hansa BHGA62079 este o plita incorporabila care se remarca, in primul rand, prin design-ul mai putin obisnuit, ceea ce o face speciala. In principiu, as recomand-o chiar si pentru persoanele care nu dispun de un buget prea mare, fiindca totusi este o plita accesibila ca pret.

Design

Design Hansa BHGA62079Acest model de plita este prevazut cu un design rustic, ceea ce o face potrivita pentru o bucatarie decorata in acelasi stil. Din punctul meu de vedere, ar trebui asortata chiar si cu un cuptor rustic care sa respecte aceleasi linii. Dar, intorcandu-ne la aceasta plita, trebuie sa mentionam si faptul ca este butoanele sunt ampasate lateral, in partea dreapta, iar in dreptul fiecaruia se afla cate un desen reprezentativ pentru a sti carui arzator corespunde fiecare. Acestea creeaza un constrast placut intre culoarea auriu si plita neagra. In acelasi timp, plita masoara 4 x 58 x 51 cm (l x L x A) si cantareste 10 kg.

Specificatii

Plita incorporabila Hansa BHGA62079 este prevazuta cu alimentare pe gaz, ceea ce inseamna ca nu puteau lipsi elementele de siguranta. In acest sens, amintim despre sistemul de siguranta sub forma unor supape care se afla la nivelul fiecarui arzator si care va opri instant alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. In plus, prezinta si aprindere electrica incorporata in butoane, ceea ce inseamna ca nu vei mai avea nevoie de chibrite sau brichete.

Plita este prevazuta cu 4 arzatoare, de dimensiuni diferite: un arzator mare, doua arzatoare normale si un arzator mic. Puterea dezvoltata de acestea difera in functie de dimensiunea lor, astfel ca arzatorul mare inregistreaza 2.4 kW, cele doua arzatoare normale cate 1.4 kW fiecare, iar arzatorul mic 1 kW.

Totodata, plita prezinta doua gratare din fonta ce ofera o buna stabilitate vaselor in timpul gatitului si se curata destul de usor.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca aceasta plita isi face treaba in parametrii optimi si chiar daca nu este cel mai performant model, cert este ca sunt multumiti de ea. O curata cu grija dupa fiecare sesiune de gatit, pentru avea un aspect impecabil cat mai mult timp. De asemenea, confirma faptul ca vasele sunt foarte stabile in timpul gatitul si, prin urmare, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Hansa BHGA62079 este un model de plita incorporabila interesant, unde producatorii au pus cel mai mare accent pe partea estetica. In ceea ce priveste functionalitatea sa, nu as putea spune ca este cel mai performant, insa iti poti face treaba fara probleme cu ajutorul sau, iar clientii confirma acset lucru. In plus, vine la pachet cu un pret foarte accesibil pe care il poti vedea aici.

Recenzii pe scurt: Hansa BHGA62079

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design rustic
  • Usor de intretinut
  • Gratare din fonta stabile
  • Siguranta in utilizare

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *