sâm. apr. 27th, 2024
Tus de ochi lichid Melkior Negru 1.7mTus de ochi lichid Melkior Negru 1.7m

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Tus lichid Melkior

Vreau sa va impartasesc cate ceva din vasta mea experienta din domeniul cosmeticii si a make up-ului, motiv pentru care va invit sa lecturati o scurta prezentare pentru un produs destul de popular – tusul lichid de ochi Melkior.  Indiferent de gama de produse despre care discutam, este esential ca inainte de a face o achizitie sa fim foarte bine informati, in acest caz informate! De aceea va invit sa lecturati cateva aspecte pe care le am de prezentat cu privire la acest subiect.

Ce inseamna pentru fiecare dintre noi un tus de ochi bun?

In opinia mea ar trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa fie negru intens
  • sa nu se intinda indiferent de tipul pleoapei pe care o avem
  • sa fie rezistent la caldura
  • sa aiba o pensula usor manevrabila

… si cred ca lista ar putea continua, dar haideti sa ne focalizam pe produsul in discutie!

Melkior este o firma care detine in portofoliul sau produse foarte variate incepand cu produse de make up si continuand cu cele pentru par, unghii si chiar pentru ingrijirea fetei si a corpului. Pana in acest moment, aceasta firma nu m-a dezamagit si cu atat mai putin, tusul de ochi pe care il au.

Cand am decis sa achizitionez prima data acest produs, nu am avut niciun fel de contact inainte cu el. A fost cum s-ar zice dragoste la prima vedere si pot spune ca a fost in concordanta cu asteptarile mele. Ceea ce m-a captat in prima faza la el, a fost tocmai intensitatea culorii pe care nu toate tusurile de ochi o au. Defineste foarte frumos ochiul, tocmai din aceasta cauza.

Un alt aspect pe care l-am apreciat foarte mult la acest tus de ochi, este rezistenta sa. In ciuda faptului ca nu este un produs rezistent la apa, el rezista foarte bine pe pleoapa. Fiecare dintre noi are un anumit tip de pleoape, iar unele persoane se confrunta cu pleoapele cazute, asadar exista de cele mai multe ori riscul ca machiajul sa se „dubleze” in partea de sus, dinspre arcada. Ei bine, cu acest tus nu se va intampla acest lucru. Odata ce s-a uscat el nu se va mai intinde si ramane unde l-ati aplicat pana la finalul zilei, cand va veti demachia. Pot sustine chiar ca ramane intact si daca dormiti cu el, insa eu nu sunt de acord cu aceasta idee – de a dormi machiata.

Desi este o variabila importanta, ce depinde de la persoana la persoana, din punctul meu de vedere, pensula pe care o are este foarte usor de utilizat. Este suficient de subtire si flexibila incat sa va puteti desena niste codite minunate, fara sa tremurati. Evident, eu nu pot vorbi in numele tuturor persoanelor, vorbesc strict din punctul meu de vedere, si pot sa fac o comparatie intre toate tipurile de pensula pentru tus.

Un alt plus, este faptul ca se usuca foarte repede si nu are timp sa se intinda in cazul in care va confruntati cu pleoape cazute. Desigur, poate fi si corectat la fel de usor si rapid in cazul in care ati gresit.  Vine intr-un recipient de 1.7 ml.

Parerea clientilor

Desigur, intotdeauna sunt deschisa catre opiniile celorlalte persoane, asa ca nu am ramas indiferenta nici din acest punct de vedere. Consultand si alte pareri, se pare ca fetele sunt la fel de incantate, ca si mine, de acest produs. Pun accent, de asemenea, pe rezistenta sa si pe modul facil de utilizare. Acestea sustin, cu ajutorul acestui tus de ochi lichid, reusesc sa realizeze extrem de usor cat eyes.

Concluzie

Tusul Lichid de Ochi Melkior este un produs pe care va recomand sa il incercati cu incredere si cu siguranta veti fi incantate de el. Primeste un mare plus de la mine incepand cu rezistenta de care a dat dovada, dar si pentru modul de utilizare si pensula flexibila pe care o are. Cu siguranta va ramane pe lista mea de produse in care am incredere si voi reveni asupra lui de fiecare data cand se va termina. Aici puteti vedea o oferta foarte buna si, de ce nu, poate il gasiti la promotie!

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.7/10

Usurinta in aplicare

9.8/10

Pareri PRO

  • usor de aplicat
  • rezistent
  • negru intens

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *