lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Daewoo DWD-HC9241B

Daewoo DWD-HC9241B este o masina de spalat rufe moderna, prevazuta cu functii inteligente, care ne-a atras atentia chiar prin prisma raportului calitate/pret. Vine la pachet cu tehnologii inovatoare si asigura conditiile optime pentru ca hainele sa fie spalate eficient si tratate cu foarte mare atentie.

Design

Beneficiaza de un design ultra-mdoern si foarte elegant, carcasa fiind de culoi are alba, in timp ce panoul de comanda electronic amplasat frontal este de culoare neagra. Acesta dispune de display digital LED si suport Touch Control. Usa este si ea transparenta, de culoare neagra, astfel ca va fi imposibil sa nu se remarce indiferent de locul unde ai amplasa-o.

Dimensiunile acesteia sunt de 56.4 cm adancime, 59.5 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 61 kg.

Specificatii

Daewoo DWD-HC9241B ofera o capacitate generoasa de 9 kg, ideala pentru o familie cu mai multi membrii. Este foarte economica, fiind incadrata in clasa de eficienta enegetica A+++, cun un consum energetic anual de 172 kWg.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm, ceea ce asigura o stoarcere foarte buna.

Dispune de 12 programe de spalare destul de diversificate, pentru a acoperi toate tipurile de nevoi. Printre acestea se numara si programul rapid ce dureaza 15 minute, fiind ideal pentru hainele foarte putin murdare sau cele care au nevoie de o reimprospatare.

Tehnologia avansata de spalare cu bule – Air Bubble 4D, presupune generarea a milioane de bule de aer in timpul ciclului de spalare, acestea dizolvand particulele de detergent pentru indepartarea eficienta a murdariei acumulate in tesatura. Totodata, protejeaza tesatura hainelor.

Nivelul de zgomot produs la spalare este de 61 dB, iar la centrifugare este de 79 dB.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca i-a surprind in mod placut aceasta masina de spalat rufe si declara ca este foarte incapatoare, silentioasa, iar programele din dotare sunt suficient de diversificate si bine gandite. Apreciaza foarte mut ca dispune de acel program care dureaza doar 15 minute, dar si faptul ca este o masina economica. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

In opinia mea, Daewoo DWD-HC9241B este o masina de spalat rufe ce merita achizitionata cu toata increderea, fiindca dispune de o serie de functii si tehnologii interesante, oferind o capacitate ce depaseste media. Totodata, din punctul meu de vedere, pretul la care poate fi achizitionata este mai mult decat avatanjos si il poti verifica aici.

 

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.2/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • eficienta energetica
  • programe diversificate
  • tehnologia Air Bubble 4D
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *