lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch HBA43T360

Iti prezentam un cuptor incorporabil foarte interesant care stie sa imbine perfect partea estetica si cea practica, iar rezultatul este unul pe masura. Este vorba despre cuptorul incorporabil Bosch HBA43T360 care vine la pachet cu o serie de caracteristici foarte interesante, iar in continuare, vom analiza toate detaliile astfel incat sa iti poti da seama daca este sau nu, produsul cel mai potrivit si pentru tine.

Design

Cuptorul este prevazut cu un design absolut elegant si incantator, fiind negru, se va potrivi cu orice piesa de mobilier. Frontal, se afla display-ul LED ce va afisa informatii referitoare la programul de coacere si doua butoane rotative de unde vei realiza toate ajustarile necesare.

Dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 x 59.5 x 51.5 cm (l x L x A).

Specificatii

Cuptorul Bosch HBA43T360dipsunde de o capacitate de 60 de litri, ceea ce iti va putea permite sa intreprinzi cam orice activitate culinara vei dori. Fiind prevazut cu alimentare electrica, acesta asigura o coacere uniforma si rapida, dar si siguranta in utilizare.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, ceea ce inseamna ca va inregistra un consum redus de energie. Puterea acestuia este de 3850 W.

Dispune si de cateva functii practice si absolut utile. Printre acestea se numara timer-ul ce vizeaza supravegherea procesului culinar, pentru ca preparatele sa nu se arda.

Grill-ul este foarte util atunci cand doresti sa prepari bucati mari de carne, pentru ca asigure conditiile optime, astfel incat carnea sa devina frageda la interior si crocanta la exterior.

Ventilatorul creeaza convectia aerului fierbinte, pentru o coacere uniforma a alimentelor.

Functia de decongelare impreuna cu cea de incalzire rapida sunt necesare pentru a decongela in timp util alimentele direct scoase de la congelator, pentru a putea fi preparate mai rapid.

De asemenea, este prezenta si Autocuratarea Eco Clean, blocarea accesului pentru copii si incalzirea inferioara si superioara.

Cuptorul vine la pachet cu un gratar combi, suproturi telescopice, tava de copt din aluminiu si tava de copt emailata.

Parerea clientilor

Utilizatorii sustin ca este un produs foarte bun, care functioneaza ireprosabil. Sunt incantati de design-ul elegant, iar cat despre functii, acestia declara ca sunt foarte eficiente si si-au facut foarte bine treaba. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Cuptorul incorporabil Bosch HBA43T360 ar putea fi o alegere interesanta, ce ofera o eficienta pe masura asteptarilor clientilor. Imbina perfect utilul cu placutul si vine la pachet cu o oferta de pret rezonabila pe care o poti verifica aici.

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.4/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • design elegant
  • eficienta energetica
  • functii inteligente
  • autocuratare EcoClean

Pareri CONTRA

  • lipsa rotisor

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *