Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100SS, Putere absortie 536.5 mc/h, 3 trepte de putere, 1 motor, 60cm, Inox

Hote incorporabileIncorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light HAD-100SS

Este destul de incomod sa gatesti frecvent si sa nu dispui de o hota incorporabila eficienta, pentru ca problema mirosurilor ti-ar putea da batai de cap. Atunci, va trebui sa te orientezi catre produsul potrivit, motiv pentru care te invitam sa afli mai multe detalii despre hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100SS despre care vom discuta in continuare.

Design

Hota dispune de un design absolut incantator, ce se va incorpora in blatul mobilei. Este de culoare argintie, fiind realizata din inox. Panoul de control este amplasat frontal, avand control mecanic, prin intermediul a 5 butoane push. Dimensiunile hotei sunt de: 66/104 x 60 x 40 cm (l x L x A) si cantareste 8 kg.

Specificatii

Hota incorporabila Star-Light HAD-100SS ofera o putere de 102.5 W, avand o capacitate minim de absorbtie de 313.2 mc/h si o capacitate maxima de 536.5 mc/h. Este recomandat ca distanta minima pentru montaj fata de plita sa fie de 65 cm.

Dispune de un aspect robust, avand iluminare cu LED de 2.5 W, clasa de eficienta iluminare fiind A.

Prezinta doua filtre de grasime cu eficienta de retinere de clasa A, acestea avand capacitatea de a retine particulele de grasime din aburi. Altfel, daca nu ar fi retinute, nu ar face altceva decat sa formeze condens pe peretii interiori ai hotei si tubulaturii, dupa care ar curge o mazga lipicioasa. Se recomanda ca aceste filtre sa fie spalate cam de doua ori pe luna cu detergent si apa fierbinte sau le poti adauga fara probleme in masina de spalat vase. Indiferent de varianta pe care o alegi, este important sa nu le indoiesti.

Hota este dotata si cu sistem de ventilatie cu functie dubla, care are capacitatea de a extrage vapori in mod uniform, de unde va rezulta o aerisire rapida, dar si uniforma. Astfel, aerul va fi aspirat in exterior sau interior cu ajutorul ventilatorului, fiind introdus printr-o tubulatura cu diametrul de 150 mm.

In cazul in care optezi pentru evacuarea afara, este important sa deschizi geamul la bucatarie pentru un flux adecvat de aer corespunzator. In cazul in care nu este asigurat aerul necesar, motorul acesteia ar putea fi solicitat. Mai mult decat atat, pentru aceasta hota, se recomanda ca circuitul de eliminare sa fie cat mai scurt si drept.

In situatia in care alegi evacuarea prin recirculare in interior, aparatul trebuie echipat cu doua filtre din carbune activ, ce au ca scop netrualizarea mirosurilor din bucatarie. Va fi necesar sa le achizitionezi separat de produs.

Star-Light HAD-100SS se remarca si gratie consumului energetic mic de 58.6 kWh/an, apartinand clasei de eficienta energetica D.

Referitor la zgomot, este o hota rezonabila, pe cele trei trepte de putere inregistrand 52, 55 si 57 dB.

Este ideala pentru bucatarii cu suprafete de pana la 17-18 mp.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat deja aceasta hota sustin ca este un model foarte placut, destul de silentioasa si absoarbe excelent mirosurile nedorite. Sustin ca a meritat fiecare banut si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, hota Star-Light HAD-100SS este un model ce merita achizitionat, intrucat reuseste sa isi faca treaba eficienta si nici nu produce prea mult zgomot. In acelasi timp, clientii confirma aceste aspecte, iar aici poti verifica o oferta foarte buna.

 

7.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

0.0/10

Design

9.1/10

Pareri PRO

  • capacitate buna de absorbtie
  • relativ silentioasa
  • 3 trepte de putere
  • design placut
  • eficienta energetica

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.