Dum. apr. 28th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch SMV68MD02E

Sunteti o familie mare si vasele reprezinta si pentru voi o problema de care doriti sa scapati? Atunci nu mai astepta si orienteaza-te catre un model de masina de spalat vase. Iti prezentam de aceasta data, o masina de vase foarte incapatoare cu o multitudine de programe. Este vorba despre masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68MD02E pe care o vom analiza in continuare si vine la pachet cu o serie de functii interesante.

Design

Fiindca este o masina de spalat vase complet incorporabila, design-ul nu ar trebui sa fie un aspect de care sa fii interesat foarte mult. Prezinta o carcasa simpla, de culoare alba, iar odata integrata in mobilier, nu se mai vedea deloc. In partea de sus a usii, se afla butoanele de unde vei selecta programul de spalare dorit.

Aceasta detine urmatoarele dimensiuni: 81.5 x 59.8 x 55 ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase Bosch SMV68MD02E prezinta o capacitate de incarcare impresionanta, de 14 seturi, fiind totodata incadrata in clasa de eficienta energetica A++. In acest sens, producatorii Bosch aproximeaza consumul anual de energie la 266 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Din perspectiva programelor, masina sta excelent. Detien nu mai putin de 8 programe de spalare:

  1. Intensiv – program potrivit pentru vasele foarte rezistente cu grad ridicat de murdarie sau chiar si cu resturi de mancare uscata, fiindca utilizeaza apa la o temperatura si presiune foarte mare.
  2. Rapid – este de preferat sa adaugi doar vase recent utilizate si nu cu murdarie intarita pentru ca este posibil sa nu o curete.
  3. Auto – sunt activitati senzorul de turbiditate si cel de incarcare, astfel masina va detecta automat gradul de murdarie si cantatitatea de vase, pentru a isi putea regla parametrii precum: temperatura apei, durata spalare, consum de energie electrica si apa.
  4. Eco – cel mai eficient program din punct de vedere al consumul de resurse, dar care dureaza cel mai mult.
  5. Prespalare – dureaza foarte putin si este necesar sa fie precedat de un program complet. Utilizeaza apa neincalzita, motiv pentru care consumul energetic va fi nesemnificativ.
  6. Pahare 40 °C – este potrivit pentru pahare si portelanuri delicate, fiindca utilizeaza o temperatura si o presiune a apei foarte joase, pentru a nu le degrada.
  7. Silence 50 °C – mai este numit si program de noapte, cel mai silentios program, care poate spala chiar si pe timpul noptii, iar tu nici macar nu vei auzi ca masina functioneaza.
  8. Program 1h 65 °C

Poti programa oricand masina de spalat pentru a isi incepe activitatea, in intervalul 1-24 de ore. Astfel, cand te vei intoarce acasa vei gasi vasele spalate si uscate, doar sa le scoti din masina.

Intotdeauna vei fi la curent cu stadiul de spalare si timpul ramas, pentru ca acesta va fi proiectat pe podea.

Este, de asemenea, o masina de spalat foarte silentioasa, zgomotul produs nu depaseste 42 dB. In consecinta, in timpul functionarii nu vei fi deranjat de ea.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt absolut incantati de aceasta masina de spalat, unde tehnologia si performanta isi spun cuvantul. Este usor de utilizat, iar clientii sustin ca proiectarea timpului ramas pe podea, este o adevarata idee ingenioasa. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68MD02E este un electrocasnic cu adevarat eficient pe care il recomandam cu toata increderea. Vine la pachet cu cele mai diversificate programe si tehnologii de ultima generatie. De asemenea, capacitatea de incarcare este foarte mare, ceea ce o face potrivita si pentru familii mai mari. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret actuala intra aici.

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Eficienta energetica

9.8/10

Pareri PRO

  • capacitate foarte mare
  • economica
  • numar mare de programe
  • multe functii speciale
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *