lun. apr. 29th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bosch SMV68IX00E

Iti facem cunostinta cu unul dintre cele mai performante modele in materie de masini de spalat incorporabile Bosch SMV68IX00E. Face parte din seria a 6-a a producatorilor Bosch, oferind performante remarcabile si tehnologie avansata, pentru un plus de confort utilizatorului. In continuare, vom realiza o analiza atenta a specificatiilor si caracteristicilor tehnice pe care le prezinta acest model de masina de spalat vase.

Design

Bosch SMV68IX00E este prevazuta cu un design elegant si destul de simplu, insa imediat ce va fi integrata, nu se va vedea din exterior. Usa masinii este prevazuta cu butoane de unde vei selecta programul dorit. Aceasta detine urmatoarele dimensiuni: 81.5 x 59.8 x 55 ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68IX00E detine o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, motiv pentru care garanteaza un consum redus de energie. In acest context, consumul anual de energie electrica a fost aproximat la 234 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Masina este prevazuta cu un numar impresionant de programe de spalare – 8:

  1. Intensiv – potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, dar si murdaria uscata. Temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, iar senzorul de incarcare va fi activat, motiv pentru care consumul de resurse va fi variabil. Dureaza intre 125-135 minute, consuma 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
  2. Eco – cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de reurse, utilizand apa la o temperatura de 50 de grade Celsius. Totodata, va consuma 0.82 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Pe de alta parte, durata este mai mare – 230 de minute, insa este firesc pentru acest tip de program.
  3. Auto – este activat atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Durata va varia intre 90 si 160 de minute, consumul de apa intre 7 si 18 litri, iar cel de energie 0.95 – 1.6 kWh. Temperatura apei este de 45-65 grade Celsius.
  4. De noapte – este foarte silentios, va spala cu o presiune foarte scazuta, iar temperatura apei va fi de 50 de grade Celsius. Dureaza 235 – 240 de minute, utilizeaza 10 litri de apa si 0.85 – 0.9 kWh energie electrica.
  5. Pahare – temperatura apei este de 40 de grade Celsius, fiind foarte delicat cu paharele si portelanurile. Dureaza 85-90 de minute, consumand 11-14 litri de apa si 0.85 – 0.9 kWh.
  6. 1 h – dureaza 60 de minute, utilizand apa la o temperatura de 65 de grade Celsius, 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  7. Rapid – este utilizata apa la temperatura de 45 de grade Celsius, insa nu prezinta ciclu de uscare.
  8. Prespalare – avand in vedere ca este o masina destul de mare din perspectiva capacitatii de incarcare, acest program este binevenit. Apa nu este incalzita, motiv pentru care consumul de curent electric este aproape nul.

Mai mult decat atat, masina este prevazuta si cu cateva extra-optiune, deopotriva foarte utile:

  • Intensive Zone – aceasta optiune este prezenta, in general, doar la modelele de top si presupune existenta unor brate speciale sub cosul inferior, capabile sa spele la o presiune foarte mare, in timp ce vasele din cosul inferior vor fi protejate.
  • HygienePlus – presupune o igienizare foarte atenta, la temperaturi inalte, dar va creste consumul energetic.
  • ExtraUscare – in cadrul ultimului ciclu de spalare, va fi utilizata apa la o temperatura mai mare, pentru o uscare cat mai buna.
  • VariospeedPlus – face posibila scurtarea duratei programelor, pentru ca presiunea va fi marita si timpul de uscare mai redus.

Programul special de igienizare este foarte util si va trebui sa utilizat detergent special.

Parerea clientilor

Cumparatorii considera acest model de masina de spalat vase de departe unul foarte eficient, fiind dotat cu un numar rezonabil de programe. Spala foarte bine vasele, este foarte silentioasa si nu au ce sa ii reproseze. Mai mult, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV68IX00E este un electrocasnic de mare nadejde, fiind prevazut cu o capacitate mare de incarcare, ideala pentru o familie numeroasa. Este usor de utilizat si detine o gama variata de programe, pentru a acoperi toate tipurile de nevoi. Pentru a verifica si o oferta de pret avantajoasa, intra aici.

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Eficienta energetica

9.8/10

Pareri PRO

  • programe diversificate
  • extrauscare
  • variospeed
  • incapatoare
  • economica

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *