mar. apr. 30th, 2024
Plita incorporabila Hansa BHGW63111035Plita incorporabila Hansa BHGW63111035

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Hansa BHGW63111035 Recenzii

Intotdeauna ti-ai dorit o bucatarie moderna, care sa contina elemente ceva mai atipice? Acum o poti face si, surprinzator sau nu, cu o investitie destul de mica. In aceasta directie, dorim sa discutam mai multe despre plita incorporabila Hansa BHGW63111035, un electrocasnic interesant atat din perspectiva design-ului, cat si al modului de functionare.

In momentul in care ne orientam asupra unui model de plita, in egala masura trebuie sa punem accent pe design, dar si pe specificatii. Este foarte important sa cunoastem atent modul de functionare, daca exista anumite inconveniente sau nu. In continuare, vom vorbi deschis despre acest subiect si vom aduce informatii obiective.

Design

Plita Hansa BHGW63111035 este reprezentata de un design noncoformist care, cu siguranta, nu va trece neobservata. Este de culoare alba, fiind realizata din sticla securizata, in timp ce arzatoarele sunt negre, astfel creandu-se un contrast puternic.

In ceea ce priveste dimensiunile sale, avem 4 x 60 x 51 cm ( l x L x A).

Specificatii

Plita incorporabila Hansa BHGW63111035 este prevazuta cu alimentare pe gaz. Fiind o resursa inflamabila, producatorii au dotat plita cu sistem de siguranta. Acesta se refera la amplasarea la nivelul fiecarui arzator a cate o supapa, care in momentul in care flacara se va stinge accidental, alimentarea la gaz se va opri automat.

Aprinderea arzatoarelor se realizeaza electric.

Plita este echipata cu patru arzatoare: unul mic, doua normale si arzator WoK.

Puterea acestora difera. Cel mic detine o putere de 1 kW, cele doua normale cate 1.8 kW fiecare, iar cel WoK 2.8 kW.

Fiecare arzator este prevazut cu un gratar din fonta. Totusi, am putea spune ca aceste gratare minimaliste ofera o stabilitatea mai scazuta a vaselor comparativ cu cele clasice.

Curatarea si intretinerea plitei se realizeaza destul de usor, suprafata fiind perfect neteda, nu ofera o aderenta buna murdariei.

Parerea clientilor

Clientii sunt extrem de multumiti de plita, accentuand principalele avantaje care se refera la design-ul deosebit, este usor de curatat si functioneaza excelent. Nu au nicio nemultumire la adresa ei si estimeaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Plita incorporabila Hansa BHGW63111035, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Sticla alba este un electrocasnic pe care il recomand cu incredere, fiind prevazuta cu un design interesant, functionare in parametrii optimi si este foarte usor de intretinut. Clientii sunt si ei extrem de incantati, iar aici iti las o oferta unde poti consulta pretul actualizat.

Opinii pe scurt: Hansa BHGW63111035

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

  • arzator Wok
  • siguranta in utilizare
  • design modern
  • curatare facila
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • stabilitate redusa a vaselor

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *