Plita incorporabila Hansa BHGI63100018, Gaz ,4 arzatoare, Aprindere electrica, Inox

IncorporabilePlite incorporabile

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hansa BHGI63100018

Te-ai gandit sa iti redecorezi bucataria, insa bugetul nu iti permite sa o investesti foarte multi bani? Nu este nicio problema, o bucatarie poate fi frumos mobila, chiar si cu bani mai putin. Totul depinde de masura in care un anumit iti satisface punctual nevoile. Discutam pe larg despre plita incorporabila Hansa BHGI63100018 care vine la pachet cu un design dragut si o functionalitate clasica.

Am putea sa o apreciem drept o plita cat se poate de normala care nu exceleaza nici la capitolul de design, nici de functionalitate. Putem spune ca isi face treaba cum promite, chiar daca nu se evidentiaza cu nimic in mod deosebit. Multora dintre cumparatori nici nu le-ar trebui mai mult, de aceea trebuie sa iti cunosti foarte bine nevoile si ce astepti de la produsul in cauza.

Design

Plita Hansa BHGI63100018 este prevazuta cu un design simplu si dragut, fiind foarte simplu si usor de asortat cu restul pieselor de mobilier. Butoanele sunt amplasate lateral, iar la nivelul fiecarui buton este realizat un mic desen, pentru a sti carui arzator corespunde.

Cat despre dimensiuni, plita masoara  4 x 58 x 50 cm ( l x L x A).

Specificatii

Plita incorporabila Hansa BHGI63100018 este prevazuta cu alimentare pe baza de gaz. Acesta fiind o resursa inflamabila, plita a fost dotata cu un sistem de siguranta. La nivelul fiecarui arzator, se afla cate o supapa de siguranta, care va opri alimentarea la gaz daca flacara se va stinge accidental.

Plita este prevazuta cu patru arzatoare: un arzator mare, doua normale si unul mic. Fiecare arzator are cate o putere: cel mic are o putere de 1 kW, cele doua normale de 1.8 kW si cel mai mare 2.8 kW. Aprinderea este electrica.

Plita este prevazuta cu gratar din email, astfel ca va oferi o foarte buna stabilitate vaselor in timpul gatitului.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de modul de functionare al plitei, sustinand ca isi face treaba foarte bine si nu se pateaza. Nu au avut nicio numultumire fata de ea si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Plita incorporabila Hansa BHGI63100018, Gaz ,4 arzatoare, Aprindere electrica, Inox este o plita simpla, dar care isi face treaba in parametrii optimi, fara probleme. De asemenea, este foarte economica, sigura si poti intreprindere o multitudine de activitati culinare. Vine la pachet cu un pret excelent, pe care il poti consulta aici.

7

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

0.0/10

Design

8.2/10

Pareri PRO

  • siguranta in utilizare
  • pret accesibil

Pareri CONTRA

  • gratar monobloc
Plita incorporabila Hansa BHGI63100018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.