Masina de tocat Zass ZMG 03, 800W, Accesoriu de rosii inclus

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Zass ZMG 03 este o masina de tocat utila in orice bucatarie, usor de folosit si de intretinut, un adevarat ajutor pentru orice gospodina. Este foarte usor de folosit si de intretinut, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Design

Este prevazuta cu un design modern si placut, avand o carcasa de culoare rosie. Lateral, se afla butonul prin intermediul caruia vei porni si opri aparatul. Dimensiunile acesteia sunt de 20 x 21 x 34 cm (D x H x W), ceea ce inseamna ca nu va ocupa foarte mult spatiu de depozitare.

Specificatii

Masina de tocat Zass ZMG 03 este prevazuta cu o putere de 800 W si o putere nominala de 300 W, permitand tocarea rapida a unei cantitati destul de mare de carne. Cu functia reverse, masina va functiona in sens invers, fiind utila atunci cand doresti sa deblochezi aparatul.

Vine la pachet cu accesoriu pentru rosii, dar si accesoriu pentru carnati cu diametrul de 120 mm, ambele fiind foarte utile. Cu cutitul din otel inoxidabil, ai posibilitatea de a toca peste si legume. Accesoriile se pot demonta foarte usor, putand fi adaugate in masina de spalat vase pentru o curatare simpla si rapida.

De asemenea, masina este echipata si cu trei discuri pentru tocare si anume: pentru feliere mare, medie si fina.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca functioneaza fara probleme, iar din punctul lor a fost alegerea cea mai buna. De asemenea, sustin ca se monteaza si demonteaza usor, iar de fiecare data, aleg sa spele accesoriile in masina de vase. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Masina de tocat Zass ZMG 03 este un model accesibil ca pret, ce vine la pachet cu accesorii foarte utile, precum accesoriul pentru rosii si cel pentru carnati. In plus, este foarte usor de folosit si de intretinut, iar clientii sunt multumiti de modul in care functioneaza.

Pareri pe scurt: Zass ZMG 03

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Design

8.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesoriu carnati
  • Accesoriu rosii
  • Usor de depozitat
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.