lun. iun. 17th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU

Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU este o masina de spalat rufe, din punctul meu de vedere, foarte avantajoasa, daca ne referim la raportul calitate/pret. De aceea, consider ca merita sa ii acorzi o sansa si sa afli mai multe detalii despre acest produs!

Design

Din punct de vedere estetic, masina dispune de un design minimalist si foarte modern, astfel ca se va integra perfect oriunde ai amplasa-o. Carcasa este de culoare alba, iar frontal se afla panoul de control care este foarte usor de utilizat, alaturi de cuva pentru detergent. Masoara 84.5 x 59.5 x 57.5 cm (l x L x A) si are o greutate de 67 kg.

Specificatii

Masina Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU ofera o capacitate de 7 kg, fiind ideala pentru o familie cu trei membrii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic anual de 157 kWh.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1400 rpm, o valoare mare, care asigura o stoarcere impecabila.

Noul motor Sense Inverter asigura o fiabilitate ridicata masinii, gratie tehnologiei inovative ce permite functionarea fara perii de carbon, totodata, fiind asigurat si un consum energetic redus. Functia speciala FreshCare+ ofera o atentie sporita tesaturilor hainelor prin realizarea unosr miscari delicate ale tamburului Soft Move, dar si a tratamentului cu abur.

Masina este prevazuta cu 10 programe de spalare care, in mare parte, acopera toate tipurile de nevoi, indiferent de gradul de murdarie, culoare sau tesatura.

Referitor la zgomotul produs, la spalare inregistreaza 51 dB, iar la centrifugare 83 dB, ceea ce inseamna ca nu va fi deranjanta pe timpul spalarii.

Poti activa functia de programare intarziata si sa amani cate ore este necesar inceperea programului de spalare.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca pana in acest moment, masina nu i-a dezamagit deloc, spaland foarte bine hainele. De asemenea, susitn ca este extrem de siletnioasa, usor de instalat, iar hubloul mare reprezinta un avantaj, intrucat le este mult mai usor sa introduca sau sa scoata articole voluminoase din interiorul sau. Considera, totodata, raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU este o masina de spalat rufe practica si eficienta, ce se descurca in parametrii optimi. Ofera o capacitate rezonabila si asigura un consum energetic mic. Pentru a fi la curent si cu oferta de pret propusa care este una extrem de avantajoasa, te invitam sa intri aici.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.0/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • pret avantajos
  • motor Sense Inverter
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *