joi. apr. 18th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Victronic SF 1625

Resimti tot mai inconfortabil temperaturile ridicate inregistrate de termometre in sezonul cald? Atunci ar trebui sa te orientezi catre un model de ventilator, fiindca pe piata exista o multitudine de variante. Insa, noi ne vom opri asupra modelului Victronic SF 1625, caruia ii vom realiza o analiza atenta.

Design

Ventilatorul este prevazut cu un desgin compact si placut, carcasa fiind albastru cu alb. Pe piciorul aparatului, regasim panoul de comanda prin intermediul caruia vei regla viteza dorita. Cum nu ocupa mult spatiu, cu siguranta vei reusi sa ii gasesti locul in orice incapere. Greutatea aparatului este de 4.62 kg.

Specificatii

Victronic SF 1625 este un ventilator ce oferea o putere de 15 W, insa comandand de aici, vei primi doua ventilatoare la pachet. Acesta poate fi mutat foarte facil dintr-o incapere in alta si exista posibilitatea, ca in cazul majoritatii ventilatoarelor, sa ii reglezi inaltimea.

Permite miscari oscilatorii stanga-dreapta pentru o racorire uniforma a incaperii.

De asemenea, dispune de 3+1 viteze pentru a regla puterea in functie de preferinte.

Parerea clientilor

Ei bine, clientii sustin ca isi fac treaba destul de bine cu acest aparat, care de cele mai multe ori l-am amplasat in dormitoare. Nu ofera o putere foarte mare, insa la pachet vor veni doua bucati. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Victronic SF 1625 este un model de ventilator, practic indeosebi in dormitoare pentru ca nu ofera o putere foarte mare. Clientii sustin ca isi face treaba cum promite, iar aici gasesti o oferta de pret accesibila.

 

Pareri pe scurt: Victronic - SF1625

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.1/10

Functii

9.0/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • design compact
  • 3+1 viteze
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *