lun. mai 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Charm Heinner HMC-300BL

Un tocator practic si eficient reprezinta un real ajutor in bucatarie. Poti sa uiti de calvarul tocatului cepei, fiindca nicio gospodina nu este incantata atunci cand este nevoita sa faca acest lucru. Atunci, iti recomandam tocatorul Charm Heinner HMC-300BL care ti-ar putea simplifica radical munca in bucatarie.

Design

Tocatorul Charm Heinner HMC-300BL prezinta un aspect foarte dragut, partea de sus fiind de culoare albastra, in timp ce bolul este transparent. Este un aparat destul de mic si nu va ocupa un spatiu foarte mare in bucatarie.

Specificatii

Charm Heinner HMC-300BL este un tocator ce inregistreaza o putere de 300 W, suficienta pentru a putea toca ceapa si alte zarzavaturi. Are doua trepte de viteza si prezinta o capacitate de 1.2 litri.

Dispune de sistem anti-alunecare ce ii va oferi o stabilitate ridicata. In plus, este prevazut si cu functia de maruntire, ceea ce ii creste eficienta.

Bolul este realizat din sticla iar lama din inox.

Parerea clientilor

Cumparatorii afirma faptul ca este un aparat extrem de practic si eficient, ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Isi face treaba cum promite si nu au intampinat probleme cu el. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Un tocator va fi intotdeauna de mare folos in bucatarie, cu atat mai mult daca este vorba despre tocatorul Charm Heinner HMC-300BL. Presupune o eficienta ridicata si ocuparea unui spatiu destul de mic in bucatarie. Se bucura de calificative foarte bune din partea cumparatorilor, iar noi il recomandam cu incredere. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte buna.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • usor de utilizat
  • dimensiuni reduse

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *