lun. iun. 17th, 2024
Televizor Smart LED Star-Light, 127 cm, 50DM6000, Full HDTelevizor Smart LED Star-Light, 127 cm, 50DM6000, Full HD

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light 50DM6000

Doresti un televizor nou care sa iti permita urmarirea posturilor TV digitale sau HD, dar si navigare pe internet? Mai mult, ai dori sa vizionezi si continutul preferat  de pe USB sau chiar din mediul online? Dar in acelasi timp, ti-ai dori ca televizorul respectiv sa fie multifunctional pentru ai nevoie si de montior pentru calculator sau consola de gaming? Televizorul Star-Light 50DM6000 ar putea fi solutia, asa ca haideti sa facem cunostinta cu el.

Intr-o epoca in plina dezvoltare, unde tehnologia avanseaza cu pasi repezi, incepem sa ne dorim mai mult chiar si de la televizor. Cu o serie de caracteristici decente, marca Star-Light ne surprinde cu produsele pe care le aduce pe piata, la preturi abordabile, chiar si de catre bugetele mai restranse. Dar cum piata ofera o multitudine de posibilitati, este necesar sa cunoastem fiecare produs care ne intereseaza indeaproape.

Design

Star-Light 50DM6000 prezinta un design simplu, dar in acelasi timp elegant, in totalitate de culoare negru, simplitatea reprezentand de multe ori cel mai elegant mod de exprimare. Rama cu care este incojurat ecranul este foarte subtire, putand fi amplasat in orice tip de locuinta – in dormitor sau living. Desigur, televizorul este compatibil cu suportul standard de perete VESA, in asa fel incat sa il puteti amplasa chiar si pe perete, fiind necesar sa il cumparati separat. Prezinta dimensiuni standard de 72.5 x 114 x 22.5 cm cu stand (W x D x H).

Specificatii

Televizorul Star-Light 50DM6000 este un model ce face parte din gama 2016, avand o diagonala de 127 cm (50 inch), in timp ce rezolutia ajunge la 1920 x 1080 pixeli. Timpul de raspuns este mic de 6.5 milisecunde, ceea ce inseasmna ca imaginile se vor succede cursiv si nu vor exista distorsiuni. Unghiul de vizibilitate este si el destul de mare, ajungand pana la 178 de grade pe orizonatala sau verticala, aceasta insemnand ca veti putea vizualiza imagini FULL HD clare din aproape orice pozitie va aflati fata de aparat.

In privinta sunetului, sistemul audio 2.0 este compus din 2 difuzoare stereo incorporate fiecare a cate 8 W, deci 16 W in total. Prezinta caracteristici superioare de sunet Surround si Equalizer, contribuind la un sunet puternic si destul de bun, fara distorsionari majore chiar si daca setati un volum mai mare.

Pe de alta parte, Smart TV-ul atrage atentia si prin functiile inteligente pe care le detine, oferind posibilitatea de a naviga pe internet, dar sa si vizionati continut online de oriunde. La acestea se mai adauga si accesul rapid si intuitiv la Live TV, serviciile de tip VOD, aplicatiile de internet si altele.

Nu putea lipsi nici tunerul digital incorporat – DVB-T, DVB-C – alaturi de slotul CI+, ceea ce faciliteaza receptionarea transmisiilor TV digitale si cele de inalta definitie de tipul HDTV, fara a mai fi necesar decodoul extern folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu, asa ca nu isi vor mai avea rostul plasarea unor cabluri inutile. De asemenea, este inclusa si o functie monitor, pentru a putea utiliza televizorul pe post de monitor pentru calculator, laptop sau chiar si  pe post de consola de gamimg, prin intermediul intrarii VGA pentru calculator sau portul digital HDMI, dar si un player media integrat pentru a reda fisiere de tip video, foto sau audio de pe stick-ul USB sau hard desk extern.

Accesoriile care vin la pachet cu acest model de Smart TV sunt telecomanda, manualul de utilizare si cablul de alimentare. Puterea consumata este de pana la 71 W.

Parerea clientilor

Cumparatorii care au achizitionat deja acest model de televizor s-au declarat incantati de televizor. Pun accent pe raportul calitate/pret, iar pentru functiile pe care le prezinta pretul este unul accesibil. Nu au intrat in detaliu in legatura cu modul de functionare acestuia, dar au spus ca l-ar recomanda la randul lor persoanelor care sunt in cautarea unui televizor.

Concluzie

Televizorul Smart LED Star-Light 50DM6000, 127 cm, Full HD este un model pe care il gasiti la un pret foarte bun, raportat la functiile pe care le are. Este accesibil si pentru bugete mai restranse si chiar il recomandam in acest caz, iar o oferta foarte buna o veti putea gasi aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • imagine buna
  • functii Smart
  • diagonala mare

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *