joi. apr. 18th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Tefal Quickchef HB65KD38 este un mixer vertical foarte practic in orice bucatarie, usor de manevrat, care din punctul meu de vedere, chiar reprezinta un real ajutor menit sa va simplifice munca. Prin urmare, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre acest produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective cu putinta.

Mixerul vertical Tefal Quickchef HB65KD38 este prevazut cu un motor puternic, dar si 20 de trepte de viteze + functia turbo, astfel incat sa puteti adapta viteza in functie de continutul preparat. Datorita sistemului antistropire, nu vor mai sari stropi prin bucatarie, ceea ce pe mine, la alte modele de mixere ma deranja.

De asemenea, imi place foarte mult la acest mixer faptul ca indeplineste mai multe functii. Poate fi folosit cu succes ca si blender sau tocator. In acest sens, a fost echipat cu un pahar gradar de 800 ml, un tocator ce ofera o capacitate de 500 ml, dar si un accesoriu care iti va permite sa zdrobesti gheata sau alte ingrediente ceva mai dure. Toate accesoriile cu care mixerul vine la pachet pot fi spalate fara probleme chiar si in masina de spalat vase, lucru pe care il fac si eu si nu am avut niciun fel de probleme.

Prin urmare, este un produs foarte usor de folosit si de manevrat, ce presupune o intretinere facila si care nici nu ocupa mult spatiu de depozitare in bucatarie. As putea spune ca este un aparat mic, dar puternic ce poate veni in ajutorul oricarei gospodine.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de acest produs si sustin ca s-a dovedit a fi mai puternic decat s-ar fi asteptat si, surprinzator, deloc zgomotos. De asemenea, au mai declarat ca prezinta o constructie solida, un maner foarte confortabil si accesorii rezistente. Cum nu au ce sa ii reproseze, considera ca reprezinta o achizitie reusita si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Recomand cu incredere mixerul vertical Tefal Quickchef HB65KD38 pentru ca este un produs foarte bun, realizat din materiale de calitate, a carei eficienta este una foarte mare. In plus, accesoriile din dotare ii permit sa fie un aparat multifunctional, deci nu va mai trebui sa faceti investitii in plus pentru a cumpara blender sau tocator separat.

Review pe scurt: Tefal Quickchef HB65KD38

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Rezistenta

9.7/10

Functii

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Tocator, Blender, Zdrobitor gheata
  • Usor de manevrat
  • Motor puternic
  • Sistem antistropire

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *