Masina de tocat carne Tefal HV1 NE109838, 1400W, 1.7 kg/min, accesorii incluse, functie reverse, Inox

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal HV1 NE109838 este o masina de tocat carne foarte utila in bucatarie, iar pentru multe dintre gospodine, chiar reprezinta un aparat indispensabil. Functioneaza eficient, insa mai multe detalii va vom prezenta in continuare, unde vom discuta pe larg despre produs.

Design

Este un aparat modern din perspectiva design-ului, fiind prevazut cu o carcasa argintie in combinatie cu negru, foarte rezistenta. Lateral, se afla butonul prin intermediul caruia il vei porni si opri. In plus, nu este un aparat foarte mare, prin urmare, nu va ocupa prea mult spatiu de depozitare in bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat Tefal HV1 NE109838 este prevazuta cu un motor puternic de 1400 W si o capacitate de tocare destul de mare, de 1.7 kg/min. Poti marunti cu ajutorul sau orice tip de carne doresti. Marunteste foarte bine continutul, precum poate si felia sau rade legumele, poate prepara sosuri de rosii, pregati carnati si multe alte produse. Permite prepararea unei game variate de retete, totul depinde de imaginatie.

Functia de rotire in sens invers este eficiente in momentele in care apar blocaje, iar aceasta, practic, are rolul de a debloca masina.

Printre accesoriile din dotare se numara 2 site de maruntire, accesoriu pentru coulis, adica sos de rosii, trei conuri pentru radere si feliere si accesoriu pentru carnati. Totodata, aparatul beneficiaza de un maner usor ce il face usor de transportat si depozitat.

Aparatul este foarte usor de intretinut, astfel ca accesoriile din dotare pot fi adaugate chiar si in masina de spalat vase pentru o curatare corespunzatoare.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest produs si sustin ca marunteste foarte bine continutul, dar si foarte rapid. De asemenea, apreciaza la el modul facil de utilizare si de intretinere si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Tefal HV1 NE109838 este un produs foarte bun, pregatit sa iti ofere un real ajutor in bucatarie, despre care gospodinele au avut numai cuvinte de lauda. Il recomand cu toata increderea, iar ceea ce apreciez foarte mult la el, dincolo de capacitatea mare de tocare, sunt si accesoriile foarte diversificate din dotare.

 

Review pe scurt: Tefal HV1 NE109838

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate mare de tocare
  • Puternic
  • Accesorii foarte diversificate
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.