joi. apr. 18th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Tefal Easy Fruit ZE585H38  este un storcator de fructe si legume foarte util si eficient in orice bucatarie, care in doar cateva secunde reuseste sa iti pregateasca un suc 100% natural, absolut delicios. Poti pregati cu ajutorul sau tot felul de sucuri din fructe si legume moi sau dure, in ambele situatii, aparatul descurcandu-se onorabil.

Stocatorul Tefal Easy Fruit ZE585H38 prezinta o putere de 700 W si doua trepte de viteza pe care le vei adapta in functie de continutul pe care doresti sa il pregatesti. Mai mult decat atat, datorita tuburul de alimentare larg, de 7.5 cm, nu va mai fi nevoie sa sectionezi in bucati mici fructele si legumele, ci pe multe dintre ele le vei putea pune intregi. Este prevazut cu doua recipiente: unul dintre ele este destinat colectarii sucului si are o capacitate de 1.25 de litri, iar celalat este destinat colectarii pulpei, avand o capacitate generoasa de 3 litri.

Este un aparat extrem de usor de folosit. Pentru a incepe activitatea, este musai sa te asiguri ca toate componentele  sunt corect fixate pentru ca aparatul sa porneasca. Ofera un nivel de siguranta ridicat, iar ceea ce este de apreciat se refera la faptul ca nu murdareste spatiul de lucur. De asemenea, poti opta pentru un suc clar apeland la separatorul de spuma sau te poti bucura de un suc mai spumos. Toate componentele se detaseaza extrem de facil, putand fi spalate usor direct sub jetul de apa sau chiar in masina de spalat vase.

De asemenea, produsul se bucura de un design foarte modern si placut, carcasa fiind de culoare crem, in combinatie cu gri si negru. Lateral, se afla butonul prin intermediul caruia vei porni/opri aparatul, precum vei si seta viteza de lucru. In ceea ce priveste spatiul de depozitare, nu as putea spune ca ocuppa foarte mult, insa nici foarte putin. Din punctul meu de vedere, este rezonabil, avand un blat de bucatarie destul de spatios pentru nevoile mele.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest produs, iar aici ne referim atat la noii cumparatori, cat si la cei care au cumparat produsul de mai bine de trei ani, parerea fiind neschimbata. Este un storcator foarte bun, ce reuseste sa extraga sucul eficient din pulpa, iar pentru a se convinge de acest lucru au verificat de fiecare data pulpa, aceasta fiind complet uscata. Sustin ca este foarte usor de folosit si de intretinut, nu este zgomotos, iar in ansamblu este o achizitie foarte reusita. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Tefal Easy Fruit ZE585H38 este un storcator de calitate, realizat din materiale durabile, ce prezinta o putere mare si o eficienta pe masura. Din punctul meu de vedere, este o achizitie buna, intrucat se descurca eficient, este usor de folosit si de intretinut, dar si rezistent. Luand in considerare toate aceste aspecte, pretul este unul cat se poate de justificat si de corect.

Review pe scurt: Tefal Easy Fruit ZE585H38

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Puternic
  • Tub de alimentare larg
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *