Friteuza Star-Light OFB-3020SS | Review si Sfaturi utile

Electrocasnice miciFriteuze

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Pentru cei ce sunt in cautarea unei friteuze bune la un pret rezonabil, Star-Light OFB-3020SS ar putea fi o varianta de interes. Optimizeaza procesul culinar si ofera rezultate excelente, insa mai intai va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Friteuza Star-Light OFB-3020SS este un model prevazut cu o capacitate de 3 litri si o putere de 2000 W cu ajutorul careia puteti prepara o gama variata de alimente, timp in care puteti pregati mai multe portii. Termostatul din dotare va ajuta sa reglati temperatura dorita in functie de alimnetele pe care doriti sa le gatiti, in acest sens, oferind si cateva indicatii utile. Fereastra de supraveghere face poosibila monitorizarea mai usoara a mancarii pentru a preveni gatitul excesiv fara a mai deschide clapa.

Timpul de preparare al alimentelor este considerabil redus, spre exemplu, cartofii prajiti pot fi pregatiti in 8-10 minute, ceapa inele in 2-4 minute, puiul in 10-12 minute, crevetii in 2-4 minute si exemplele pot continua. Insa, ceea ce este de retinut se refera la faptul ca durata este considerabil redusa, iar procesul culinar imbunatatit. In plus, va fi mai putina murdarie in bucatarie, caci in timpul prajirii nu vor  mai sari stropi de ulei pretutindeni.

Pentru o intretinere cat mai usoara, rezervorul de ulei poate fi detasat ceea ce va faciliteaza munca.Totodata, este un aparat foarte practic si usor de folosit, chiar si de catre cei care nu sunt in pas cu tehnologia.

Dimensiunile acesteia sunt de 39 cm lungime, 24 cm latime si 23 cm inaltime, avand o greutate de doar 2.5 kg.

Star-Light OFB-3020SS review

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Friteuza  Star-Light OFB-3020SS este un model care se descurca excelent in ciuda pretului mic cu care vine la pachet. Clientii actuali a caror numar este foarte mare confirma acest lucru si declara ca friteuza in discutie se descurca impecabil. Cu ajutorul sau au preparat mai multe tipuri de alimente, iar de fiecare data rezultatul a fost pe masura asteptarilor. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light OFB-3020SS

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Termostat reglabil
  • Cos detasabil
  • Usor de folosit

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.