Review: Friteuza Star-Light OFB-2518BL

Electrocasnice miciFriteuze

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light OFB-2518BL este o friteuza ieftina, dar care isi face treaba eficient reusind sa prepare intr-un mod delicios alimentele dorite. Putem prepara cu ajutorul sau diverse tipuri de alimente de la cartofi pai, bulete de cascaval, calamar pane si asa mai departe. Gama este destul de variata, doar putina imaginatie ne trebuie.

In primul rand, imi place aceasta friteuza pentru ca este usor de folosit. Nu este foarte voluminoasa, mai ales ca am testat si alte modele, insa pot spune ca este suficient de mare, permitand prepararea unei cantitati de aproximativ 1 kg de alimente. Pentru prepararea acestora, este necesara adaugarea unei cantitati de 2.5 litri de ulei. Cu ajutorul termostatului din dotare putem regla foarte usor temperatura de preparare. Nu as putea spune ca manualul este intocmai relevant cand vine vorba de prepararea alimentelor, ci mai degraba, as recomanda reglarea temperaturii dupa cum considerati si dupa cum veti putea remarca in urma utilizarilor repetate. Intervalul in care puteti regla temperatura este de 150 – 190 de grade Celsius.

Este important sa supraveghem alimentele in timpul prepararii, pentru a sti exact cand s-a terminat prepararea lor si le putem scoate. De aceea a fost implementat fereastra din partea superioara.

Din punct de vedere estetic, este un aparat modern, prevazut cu o carcarcasa neagra. In partea din fata, regasim panoul de control prin intermeidul caruia putem realiza toate setarile dorite. Dimensiunile produsului sunt de 30.2 cm lungime, 28.9 cm latime si 21.6 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Star-Light OFB-2518BL este un produs care se descurca eficient, poate chiar mai bine decat m-as fi asteptat, avand in vedere pretul redus. Este usor de folosit si foarte practic, iar alimentele capata un alt gust spre deosebire de varianta clasica de prajire in tigaie.

Cumparatorii actuali confirma acest lucru si sustin ca au testat-o preparand mai multe retete de la cartofi pai, carne congelata, pulpe de pui si asa mai departe. Au fost de fiecare data multumiti de rezultat, iar ulterior, friteuza a fost foarte usor de curatat. Sunt placut suprinsi de eficienta sa, precum am fost si eu la randul meu, si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Star-Light OFB-2518BL

9.5

Pret

9.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de folosit
  • Termostat reglabil
  • Preparare rapida
  • Usor de curatat

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.