mar. apr. 16th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Star-Light FTTV-81A+ este un frigider de mici dimensiuni potrivit, din punctul meu de vedere, pentru o camera de hotel, pensiune, camin sau chiar la birou. Nu ocupa mult spatiu, motiv pentru care poate fi asezat si in spatii mai restranse.

Design

Este prevazut cu un design simplu, carcasa fiind de culoare alba. Prezinta o singura usa care detine maner incorporat, ceea ce mi se pare mult mai practic si rezistent. In plus, aceasta fiind reversibila poate fi montata pe ce parte doresti.

Dimensiunile frigiderului sunt de 83.8 cm inaltime, 56 cm latime si 48 cm adancime.

Specificatii

Frigiderul Star-Light FTTV-81A+ pune la dispozitie o capacitate totala de 81 de litri, interiorul fiind prevazut cu o un raft din sticla foarte rezistenta, ce poate sustine chiar si vase mai voluminoase si un compartiment pentru fructe si legume. In partea de sus, se afla un mic congelator unde poti depozita o caserola cu inghetata, carne, racoritoare si asa mai departe. Usa frigideruluie ste prevazuta cu suport pentru oua, dar si doua rafturi unde potiaseza sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Este un frigider economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, va inregistra un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 121 kWhh.

Totodata, nivelul de zgomot este si el unul redus, de doar 41 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja in timpul functionarii.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un aparat foarte practic, care se descurca eficient, iar cei mai multi l-au ales fie pentru camere de hotel, fie pentru birou. Isi face treaba decent, este silentios si presupune un raportul calitate/pret corect.

Concluzie

Star-Light FTTV-81A+ este un frigider ieftin si eficient, ce presupune un mod de functionare simplu si silentios. Nu am identificat niciun fel de probleme la nivel functional, drept pentru care il recomand cu incredere.

 

Review pe scurt: Star-Light FTTV-81A+

9

Pret

9.4/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Functionare silentioasa
  • Economic
  • Dimensiuni reduse

Pareri CONTRA

  • Lipsa functii si tehnologii performante

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *