vin. iul. 19th, 2024
Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BINAparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light ACM-09BIN

Te gandesti cu groaza la acele zile de vara cand caldura devine insuportabila? Temerile tale au si o rezolvare foarte simpla care se refera la achizitionarea unui aer conditionat care sa pastreze conditiile optime in casa pentru un plus de confort. Discutam despre un model interesant de aparat conditionat si anume aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN.

Nu numai ca te va ajuta sa treci cu bine peste verile sufocante, dar te poate ajuta si in zilele de iarna geroase, cand calorifele nu mai fac fata ori atunci cand apar probleme si caldura este oprita. Poti preveni aceste neplaceri cu un astfel de aparat, avand si posibilitatea emiterii aerului cald.

Design

Star-Light ACM-09BIN este dotat cu un design destul de simplu, dar foarte dragut, avand carcasa alba, se va integra foarte usor in orice incapere l-ai amplasa. Totodata, carcasa este prevazuta cu un display de tip LCD, ce indica gradele din camera, pentru a nu mai fi necesara cautarea telecomenzii pentru a verifica temperatura. In ceea ce priveste dimensiunile unitatii interioare, acestea sunt ceva mai mici comparativ cu alte modele ce detin caracteristici similare, 720 x 219 x 255 mm, astfel ca se va putea integra cu usurinta si in incaperile ceva mai mici.

Specificatii

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN inregistreaza o capacitate de racire de 9000 BTU, ceea ce il face potrivit pentru incaperi cu suprafete de maxim 25 mp daca ne referim la camerele din casa, ori daca doresti sa il amplasezi la birou, este recomandat ca suprafata acestuia sa nu depasesasca 22 mp. Diferenta de suprafete recomandate se datoreaza faptului ca intr-un birou in general se afla mai multe persoane care utilizeaza simultan mai multe device-uri care vor produce o caldura excesiva.

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A++ in cazul racirii, inregistrand un consum de 1240 W, iar pentru incalzire, este incadrat in clasa A+, cu un consum de 1200 W.

Fiind un model nou, acesta este dotat cu tehnologia Inverter, ce contribuie la un consum redus. Facand o comparatie cu modelele vechi de aparate de aer conditionat, in cadrul carora compresorul functiona pana cand se ajunge la temperatura setata, dupa aceea oprindu-se, aparatele prevazut cu Inverter utilizeaza un compresor ce va functiona chiar si dupa ce se atinge temperatura setata, insa consumul va fi redus la maxim. Producatorii au observat ca aceasta modificare va influenta considerabil scaderea consumului de energie, iar multi cumparatori se orienteaza si in functie de acest aspect, cum este si firesc.

Discutam si in cazul acestui aparat de functii si caracteristici avansate. Aparatul are urmatoarele functii:

  • dezumidificare
  • sleep/night mode
  • jet
  • autodiagnosticare
  • incalzire
  • auto restart

Nu este un aparat zgomotos, iar nivelul maxim nu depaseste 52 dB. Prin urmare, va putea functiona si pe timpul noptii, setat functia Sleep/Night Mode fara sa iti deranjeze somnul.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de acest aparat de aer conditionat, sustinand ca este eficient si reuseste sa mentina cele mai bune conditii. Se utilizeaza foarte usor, iar design-ul este unul cat se poate de placut, integrandu-se foarte uosr in peisaj. Acestia considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Star-Light ACM-09BIN este un aparat de aer conditionat pe care il recomand, fiindca acesta in linii mari isi face treaba foarte bine. Totodata, clientii sunt multumiti si nu au intampinat probleme cu el. Este un aparat chiar si pentru bugete ceva mai mici, datorita pretului propus pe care il poti consulta aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.4/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • functii diversificate
  • tehnologie Inverter
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

0 comentarii la „Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclus”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *