lun. feb. 26th, 2024
Star-Light 32DM3500Star-Light 32DM3500

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light 32DM3500 Review

Ofertele celor de la Star-Light continua si va prezentam inca un model de televizor si anume Star-Light 32DM3500 si va invit sa aflati mai multe despre el. In functie de asteptarile pe care le veti de la un televizor si ce cautati, efectiv, veti decide daca este ceea ce necesitati sau nu.

Chiar si alegerea unui model de televizor devine dificila, in momentul in care piata si pe acest sector este foarte diversificata. Insa, fiecare cumparator se orienteaza asupra unui produs in functie de asteptarile pe care le are, dar si in functie de cat ii permite bugetul.

Design

Din acest punct de vedere, nu ar fi foarte multe de spus, mai ales ca esentialul il puteti desprinde chiar din fotografii. Ideea principala este ca prezinta un design modern si elegant, fiind in totalitate negru. Poate fi asezat atat in dormitoare, cat si in living, potrivindu-se cu orice piesa de mobilier. Cu ajutorul picioruselor ajustabile, il veti putea aseza pe mobila sau daca doriti, il puteti prinde chiar si pe perete, insa va fi necesara achizitionarea suplimentara a unui suport in acest sens. In ceea ce priveste dimensiunile, acesta prezinta 739 x 479 x 20 mm.

Specificatii

Ajungand la partea care ne intereseaza cel mai mult, televizorul  Star-Light 32DM3500 este un model Non Smart TV, si desi nu este dotat cu foarte multe functii, se descurca foarte bine cu cele de baza. Este o televizor din gama 2016, iar puterea consumata este de 55 W.

Sistemul Audio – este de tip Stereo, avand doua difuzoare a cate 8 W.

Sistemul Video – din perspectiva rezolutiei, aceasta prezinta High Definition, avand o diagonala de 80 cm. Luminozitatea este de 200 cd/m², avand si un timp de raspuns foarte bun si anume 8.5 ms. Aspectul imaginii este de 16:9, contrastul nativ 1000:1 si rezolutia de 1366 x 768 pixeli, pentru imagini cat mai clare si culori vii si naturale.

De asemenea, ca si in cazul altor televizoare Star-Light, este prezent un player multimedia integrat cu ajutorul caruia veti putea reda fisiere de orice tip de pe stick. Astfel veti vizualiza imagini pe televizor, video si chiar veti asculta muzica.

Pe de alta parte, si conectivitatea este una foarte buna, avand conexiuni de tip Slot CI+, 2 porturi HDMI, o intrare pentru PC, intrare pentru USB 2.0, o intrare component, una scart si Minijack casti.

Clasic, accesoriile cu care vine la pachet sunt cablul de alimentare, telecomanda si manualul de utilizare.

Parerea clientilor

Conform opiniilor exprimate, produsul pare a fi ok raportat la pretul foarte avantajos. Precum marea majoritate a produselor Star-Light se adreseaza chiar si bugetelor mai restranse, motiv pentru care atrage atentia asupra sa.

Concluzie

Televizorul LED Star-Light 32DM3500, 80 cm, Ready HD este un produs achizitionat indeosebi de persoanele care au un buget limitat si nu isi permit un televizor foarte scump. De asemenea, este ideal si pentru persoanele care chiar nu necesita un produs foarte performant, singura utilizare fiind aceea de a urmari programe tv ori a vizualiza video, imagini etc. Aici aveti si o oferta pe care o puteti consulta periodic pentru a verifica pretul.

Opinii pe scurt: Star-Light 32DM3500

8.6

Pret

8.8/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.6/10

Design

8.3/10

Pareri PRO

  • consum rezonabil
  • pret accesibil

Pareri CONTRA

  • nu este Full HD

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *