Aspirator fara sac ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA Review si Pareri utile

AspiratoareElectrocasnice mici

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA este un aspirator fara sac mic si puternic care va poate ajuta sa intretineti curatenia usor in locuinta. Poate fi o solutie eficienta si pentru nevoile voastre, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Aspiratorul fara sac ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA este un model compact, ideal si pentru locuinte mai mici. Recipientul pentru colectarea prafului ofera o capacitate de 2.5 litri astfel ca nu va fi necesar sa intrerupeti activitatea pentru a il goli. Puteti face acest lucru la final.

Recipientul de praf este mult mai practic decat sacul. Il puteti detasa foarte usor si arunca rapid murdaria colectata. Ulterior, il atasati la loc si ati terminat.

Motorul EffiTech si Tehnologia Ciclonica asigura performante bune la aspirare, dar si o durata de viata mai mare aparatului. Tehnoogia Ciclonica presupune filtrarea aerului de praf pentru o aspirare mai buna. De asemenea, la performantele bune de aspirare contribuie si capul de aspirare puternic ce asiugra si o alunecare usoara. Mai mult decat atat, datorita tubului lung si a cablului de alimnetare de 6.2 metri, veti putea acoperi o raza de pana la 8.8 metri.

De asemenea, include si derulator automat de cablu pentru a strange mai usor aspiratorul dupa ce ati terminat treaba. In plus, nu este nici foarte galagios in timpul utilizarii, in acest sens, inregistrand 75 dB.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul fara sac ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA este un model care isi face treaba foarte bine si care poate fi utilizat eficient si in locuinte mai mici. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, potrivita cu nevoile sale, aspiratorul indepartand eficient murdaria. Este usor de manevrat, aspira eficient si covoarele, iar curatarea recipientului este foarte simpla. Nu au ce sa ii reproseze pana in acest moment, motiv pentru care recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Aspirare buna
  • Tehnologie ciclonica
  • Curatare facila a rezervorului
  • Dimensiuni reduse

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.