joi. apr. 18th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Rohnson R5407 este o masina de tocat ce vine la pachet cu un raport/calitate pret rezonabil, fiind ajutorul de nadejde pentru orice gospodina. In plus, este foarte usor de folosit, motiv pentru care o recomand tuturor categoriilor de utilizatori, indiferent de varsta.

Design

Masina beneficiaza de un design simplu si placut, avand o carcasa de culoare alba. Lateral, in partea de sus, se afla butoanele prin intermediul carora vei porni si opri masina, precum vei putea activa si functia reverse. Nu este un aparat mare, drept pentru care nu va ocupa nici foarte mult spatiu de depozitare in bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat carne Rohnson R5407 este prevazuta cu o putere de 1700 W, reusind sa marunteasca o cantitate destul de mare intr-un timp relativ scurt. In principiu, poti toca cu ajutorul ei cam toate tipuri de carne, fara nicio problema. In schimb, daca apar blocaje, poti activa functia reverse apasand butonul respectiv, iar masina va derula in sens invers, deblocand astfel sistemul.

Aceasta este prevazuta cu trei discuri de tocare de dimensiuni diferite, de 3, 5 si 7 mm pentru o maruntire mai fina sau mai groasa, accesoriu pentru carnati cu ajutorul caruia vei putea prepara carnatii preferati chiar la tine acasa si accesoriu pentru rosii ce te va ajuta sa obtii simplu si rapid sos de rosii  proaspat. De asemenea, aparatul dispune de o tava din material plastic, dispozitiv de impingere ce asigura un nivel de siguranta sporit si cutit de taiere realizat din material inoxidabil. Accesoriile se detaseaza foarte usor si pot fi spalate fie imediat dupa utilizare direct sub jetul de apa, fie ulterior in masina de spalat vase.

Aparatul beneficiaza si de picioruse anti-alunecare care vor proteja blatul de lucru, dar in acelasi timp, va preveni si alunecarea masinii in timpul functionarii, asigurandu-i o buna stabilitate.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, nu este tocmai cel mai silentios electrocasnic, fiindca inregistreaza 90 dB, insa partea buna este ca reuseste sa marunteasca destul de repede continutul, deci nu va trebui sa suporti foarte mult zgomotul respectiv.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta isi face treaba si declara ca functionare eficient, iar accesoriile din dotare le-a fost de mare folos. De asemenea, sustin ca  este foarte usor de folosit, de demontat si de curatat, iar din punctul lor de vedere, este tot ceea ce au nevoie, considerand raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie 

Rohnson R5407 este o masina accesibila din perspectiva pretului, care se descurca eficient, fiind prevazuta cu doua accesorii foarte utile: cel de carnati si cel de rosii. Nu au fost identificate probleme la nivel functional, motiv pentru care o recomand cu incredere.

Pareri pe scurt: Rohnson R5407

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 site de dimensiuni diferite
  • Accesoriu carnati
  • Accesoriu rosii
  • Usor de curatat

Pareri CONTRA

  • Zgomotoasa

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *