sâm. iul. 13th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Philips HD2581/00 este un prajitor de paine foarte practic in orice bucatarie cu ajutorul caruia puteti prepara un mic dejun copios in fiecare dimineata. Este foarte usor de folosit de mare ajutor, dar mai intai, va propunem sa urmariti mai multe informatii utile.

Prajitorul de paine Philips HD2581/00 prezinta o putere de 750 W si este prevazut cu 8 trepte de putere pe care le veti regla in functie de cat de rumenta ati dori sa fie painea. Integreaza un grilaj ce va permite sa incalziti foarte usor chiar si chiflele.

Totodata, dispune de doua fante mari varaibile ce va permit sa introduceti felii de paine de diferite dimensiuni. Astfel, painea este metinuta in centru pentru a fi rumenita cat mai uniform pe ambele parti. Gratie grilajului integrat puteti incalzi produse de patiserie, cornuri sau chifle. Puteti reincalzi si dezgheta foarte usor si rapid fiind un aparat foarte util inclusiv pentru cei care obisnuiesc sa depoziteze paine la congelator.

In partea de jos, include o tava pentru firimituri pe care o puteti detasa foarte usor pentru a o curata peirodic. In plus, pentru a scoate in siguranta si feliile mai mici de paine puteti ridica suportul.  Cu functia de oprire automata protejeaza aparatul impotriva scurtcircuitarii.

Dimensiunile produsului sunt de 30.4 cm lungime, 18.4 cm latime si 21.4 cm inaltime.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Philips HD2581/00 este un prajitor de paine foarte practic si util in orice bucatarie care prajeste feliile de paine simplu si rapid. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care acesta isi face treaba si il considera foarte utile. Este usor de folosit, intretinerea este una foarte simpla, iar intreaga familie se bucura de rezultat. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips HD2581/00

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • 8 setari de rumenire
  • Functie de reincalzire si dezghetare
  • Usor de folosit

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *