joi. mai 23rd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Philips Avance Collection HR1919/70 este un storcator de fructe si legume foarte bun ce vine la pachet cu o eficienta ridicata, ideal pentru orice tip de fructe sau legume. In plus, este foarte usor de folosit si de intretinut, insa mai multe detalii vom discuta in continuare!

Design

Aparatul beneficiaza de o carcasa eleganta si foarte rezistenta, fiind disponibil in varianta neagra. Lateral, dispune de un buton prin intermedu caruia vei porni/opri aparatul, precum vei seta si treapta de viteza. Dimensiunile acestuia sunt de 29.6 x 25 x 43.2 cm (W x D x H) si cantareste 4.4 kg.

Specificatii

Storcatorul Philips Avance Collection HR1919/70 dispune de o putere de 1000 W, fiind suficient de puternic incat sa reuseasca sa extraga eficient sucul din pulpa. Totodata, beneficiaza de un recipient pentru colectarea pulpei de 2.1 litri si un recipient pentru colectarea sucului de 1 litru. Tubul in care vor fi adaugate fructele si legumele este suficient de mare, avand un diametru de 8 cm, ceea ce inseamna ca nu va fi necesara sectionarea acestora in bucati mici.

Dispune de doua viteze pe care le vei ajusta in functie de tipul fructelor sau legumelor pe care doresti sa le storci. Este usor de folosit, iar in doar cateva secunde, poti obtine cel mai delicios suc 100% natural.

Datorita sistemului antipicurare previne scurgerea sucului pe blatul de lucru intre seriile de stoarcere. Tehnologia FiberBoost permite alegerea texturii preferate a sucului, astfel ca poti savura un suc limpede sau un suc mai cremos cu pulpa.

Desi este un aparat puternic, nivelul de zgomot este unul decent, poate mai mic decat m-as fi asteptat. In plus, poti detasa foarte usor componentele, putand fi spalate ulterior chiar si in masina de spalat vase.

Pareri de la clienti

Clientii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca aparatul functioneaza ireprosabil, este puternic si destul de silentios. Reuseste sa pregateasca sucul dorit foarte rapid, este usor de intretinut si foarte practic in orice bucatarie. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Philips Avance Collection HR1919/70 este un storcator foarte bun, pe care il recomand cu toata increderea fiindca este dotat cu un motor puternic ce reuseste sa extraga eficient sucul din pulpa, oferind un suc natural si sanatos. In plus, este usor de folosit si de intretinut, iar din punctul meu de vedere, merita pana la ultimul banut.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Philips Avance Collection HR1919/70

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Motor puternic
  • Tehnologie FiberBoost
  • Usor de intretinut
  • Nivel de zgomot decent

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *