mie. mai 22nd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Review Ozen HAF-HB300SV

Ozen HAF-HB300SV este un blender deosebit, ale carui performante depasesc cu mult media, iar cumparatorii sunt absolut fascinati de posibilitatile acestui produs. Te invitam sa urmaresti in continuare acest material si sa descoperi cele mai utile informatii si pareri pentru ca decizia de cumparare sa fie una justa!

Design

Inca de la prima vedere, acest aparat ne-a surprins in mod placut. Beneficiaza de o carcasa extrem de eleganta si moderna, de culoare argintie in combinatie cu negru. Imediat sub recipientul atasat, se afla panoul de control, iar in ciuda aspectului complex, acesta prezinta o interfata foarte prietenoasa si usor intuitiva. Mai mult decat atat, vasul de mixare este realizat din Tritan Copoluester, ceea ce inseamna ca in componenta acestuia nun exista BPA, adica nu este nociv pentru organism. Mai mult decat atat, acesta este rezistent termic si la socuri si nu modifica gustul sau mirosul.

Nu este un aparat  mare, deci nu ocupa mult spatiu de depozitare in bucatarie, astfel ca dimensiunile acestuia sunt de doar 22 x 22 x 44.8 cm (l x L x A) si cantareste numai 3.4 kg.

Specificatii

Blenderul Ozen HAF-HB300SV este prevazut cu una dintre cele mai recente inovatii in materie de blendere, calitatea sucurilor rezultate fiind una considerabil imbunatatita. Practic, aceasta tehnologie are capacitatea de a extrage aerul din recipient, realizand mixarea intr-o stare de vid, ceea ce nu va face altceva decat sa  mentina prospetimea sucului si a nutrientilor. In lipsa contactului cu aerul, sucurile vor fi mai bogate in nutrienti, isi vor mentine textura si nu se vor separa in straturi.

Acest blender reuseste sa mixeze foarte bine ingredientele, fie ca vorbim de fructe sau legume mai moi ori cu o consistenta dura, astfel ca te vei bucura de substante nutritive fara a mai fi pierdute pe parcurs. In plus, sucul va avea un aspect mai atragator, caci culoarea acestuia va fi mai intensa si nu vor mai exista bule de aer. In mod obisnuit, blenderele mixeaza ingredientele cu aerul, ceea ce duce la obtinerea unui suc plin cu bule de aer care ulterior va oxida mult mai rapid, iar acest lucru se poate observa si prin prisma faptului ca isi schimba efectiv culoarea.

Chiar daca nu reusesti sa bei tot sucul in momentul in care l-ai preparat, il poti depozita in frigider, iar ulterior vei observa ca nu isi va pierde prospetimea sau gustul. Mai mult decat atat, sucul are si o textura foarte fina si placuta.

Mai mult decat atat, Ozen HAF-HB300SV este un  aparat foarte usor de folosit, fiind necesara actionarea o singura data a butonului Auto, iar acesta se va ocupa de restul. In plus, asigura si un nivel ridicat de siguranta, fiind prevazut cu sistem triplu de siguranta, ce nu va face altceva decat sa impiedica functionarea acestuia daca capacul de vacuum nu este corect inchis sau daca vasul de mixare nu este montat potrivit. Aparatul va putea fi  pornit numai daca toate componentele acesteuia vor fi fixate in mod corespunzator.

Sistemul cu 6  lame puternice, dar si motorul mare de 960 W sunt principalii responsabili pentru textura uniforma si foarte fina a sucului. In plus, atunci cand nu doresti sa activezi tehnologia de mixare in vid, aparatul poate fi folosit si ca un blender normal rotind butonul de viteza in sensul acelor de ceasornic.

Blender-ul vine insotit de un recipient suplimentar pentru suc, mentinand continutul in cele mai bune conditii. In plus, accesoriile aparatului se curata foarte usor, demontand cele 6 lame si vasul, iar acestea pot fi adaugate chiar si in masina de spalat vase.

Capacitatea recipientului este de 1.5 litri, iar recipientul suplimentar ofera o capacitate de 0.75 litri. Atunci cand esti grabit, poti actiona butonul Pulse, iar continutul va fi preparat foarte rapid. In plus, viteza de rotatie ajunge pana la 24.000 rotatii pe minut.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte fascinati de acest aparat, iar acest lucru era de asteptat. Sustin ca folosesc zilnic aparatul si ca intr-adevar diferenta se simte in ceea ce priveste continutul intre acest model si un blender obisnuit. Consistenta sucului este multmai fina, iar gustul mai intens. In plus, acestia au observat ca sucul nu se oxideaza nici macar dupa o noapte depozitat in frigider. Sunt foarte incantati de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Ozen HAF-HB300SV este un blender deosebit, cu functii si tehnologii inovatoare, iar diferenta este absolut vizibila. Continutul este mult mai bogat in nutrienti, iar culoarea sucului este mult mai intensa decat cel obtinut la un blender normal. Din punctul meu de vedere, este o achizitie ce merita fiecare banut, iar pentru a fi la curent si cu oferta de pret actuala, poti intra aici.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Ozen HAF-HB300SV

9.9

Pret

9.4/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Design

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Mixare in vid
  • Sistem triplu de siguranta
  • Sucul isi pastreaza nutrientii si nu mai oxideaza
  • Realizat din materiale de inalta calitate

Pareri CONTRA

  • Pretul nu este accesibil tuturor bugetelor

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *