joi. mai 2nd, 2024
Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool AWS 71000

Esti in cautarea unei masini noi de spalat rufe? Cu atat mai bine daca esti si fan Whirpool si iti doresti ca viitoarea masina sa apartina acestui brand. Te invitam sa afli mai multe despre masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71000 ideala pentru o familie numeroasa.

Whirpool a dovedit de-a lungul timpului a fi o marca serioasa prin produsele de inalta calitate pe care le-a lansat pe piata. Cu toate acestea, inainte de a achizitiona orice tip de produs, indiferent de marca, va sfatuim sa va documentati, pentru a fi siguri ca produsul in discutie este ceea ce necesitati si va acopera nevoile in totalitate.

Design

Masina de spalat rufe Whirlpool AWS 71000 prezinta un design simplu si elegant, avand carcasa de culoare alba. In partea de sus, se afla butonul rotativ de unde veti selecta programul dorit, alaturi de ecranul unde vor fi afisate informatii legate de program si recipientul pentru detergent. Este un model de masina de spalat slim, avand dimensiuni de 85 x 59.5 x 45 cm ( l x L x A) si o greutate de 61 kg.

Specificatii

Whirlpool AWS 71000 este o masina de spalat cu incarcare frontala, avand o capacitate de incarcare de 7 kg, ideala chiar si pentru o familie cu mai multi membrii. Face parte din clasa de eficienta energetica A+++, altfel spus, este o masina de spalat foarte economica in acest sens.

Viteza de centrifugare ajunge pana la 1000 rpm, astfel ca va veti bucura de haine bine spalate si stoarse pana la ultima picatura.

Tehnologia Al 6-lea simt este prezenta si la acest model de masina, scopul sau fiind de a reduce timp si resurse. Practic, masina are capacitatea de a adapta cantitatea de de apa, detergent si consumul de energie electrica, direct proportional cu cantitea de haine din interior.

In ceea ce priveste functiile pe care masina le are in dotare, vorbim de un numar de 15 functii, printre care cele mai importante sunt:

  • Rapid – 15 minute
  • Prespalare
  • Bumbac
  • Black&Dark colors
  • Sintetice
  • Clatire intensiva
  • Delicate
  • Mix
  • Clean+
  • White&Light colors
  • bumbac antibacteria – recomandat pentru hainele bebelusilor, pentru a le igieniza compelt, astfel ca bacteriile si microorganisimele vor fi distruse

functie importanta este cea de protectie impotriva copiilor, cu ajutorul careia va fi blocat panoul de comanda in timpul functionarii, pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile.

Nivelul de zgomot maxim atins la centrifugare ajunge pana la 75 dB, in timp ce nivelul de zgomot atin la spalare este de 59 dB.

Materialul din care este fabricata cuva este polipropilena, in timp ce tamburul este realizat din otel inoxidabil.

Parerea clientilor

Clientii sunt de departe foarte multumiti de acesta masina de spalat rufe. Sunt incantati de felul de in care functioneaza, este silentioasa, iar programele sunt diversificate. Consumul de energie electrica este, de asemenea, redus, astfel ca nu va incarca mult factura la curent.

Concluzie

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000, 6th Sense Colours, 7 Kg, 1000 RPM, Clasa A+++ este o masina de spalat practica si eficienta, pe care o recomand cu incredere. Spala si usuca foarte bine hainele, fiind totodata silentioasa si economica. Pentru a consulta o oferta foarte buna intrati aici, unde puteti vedea si mai multe detalii.

Atentie! Daca doresti sa achizitionezi acest model de masina de spalat si mai ieftin, poti consulta oferta de resigilate. O poti vizualiza aici, dedesubtul imaginilor de prezentare. Beneficiezi de aceeasi garantie de 24 de luni.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

8.6/10

Design

8.2/10

Pareri PRO

  • capacitate rezonabila
  • eficienta energetica
  • afisaj LCD

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *