joi. apr. 18th, 2024
Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Arctic EF5801A+

Iti doresti o masina de spalat ceva mai mica, care sa se integreze perfect intr-un spatiu ceva mai restrans? Aducem astazi in discutie o astfel de masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+ pentru a vedea daca si corespunde nevoilor tale.

Daca nu iti trebuie o masina foarte sofisticata si nici foarte mare, atunci trebuie sa aflii mai mult despre acest model de masina, care ar putea fi ceea ce cauti. Este pe cat se poate de simpla in ceea ce priveste caracteristicile, dar si foarte practica pentru locurile restranse.

Design

In ceea ce priveste design-ul, masina de spalat rufe Arctic EF5801A+ este destul de clasica, avand carcasa in totalitate alba. De asemenea, prezinta incarcare frontala, iar in partea de sus, veti avea butoanele de comanda, dar si recipentul unde veti pune detergentul si balsamul. Este potrivita pentru 1-2 persoane, pentru garsoniere sau apartamente unde spatiul reprezinta o problema. Ca si dimensiuni, aceasta preezinta 84 x 60 x 41.5 cm (l x L x A), dar si o greutate de 55 kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe Arctic EF5801A+ prezinta o capacitate de icnarcare de 5 kg, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+.

Turatia maxima ce poate fi atinsa de acest model de masina de spalat este de 800 rpm.

Programele sunt prezentate in partea de sus si, surprinzator, in limba romana. Nu exista posibilitatea de a regla manual temperatura apei la fiecare program, insa studiind manualul veti alege programul corespunzator tipurilor de haine pe care doriti sa le spalati la momentul respectiv.

Prezinta un numar de 15 programe, prin urmare, putem spune ca sunt diversificate. Printre acestea amintim de Programul rapid de 30 de minute, Programul de presplare, Programul de stoarcere si evacuare, Programul pentru hainele din bumbac, Programul pentru hainele din lana, Programul pentru hainele din material sintetic, Programul pentru materiale delicate, Programul ce imita spalarea manuala, Programul ce detine un consum redus de energie, Controlul balsamului.

Nivelul de zgomot maxim atins la centrifugare ajunge pana la 77 dB, in timp ce nivelul maxim atins la spalare este de 62 dB.

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat multumiti de modul de functionare al masinii de spalat, fiind in conformitate cu asteptarile si nevoile lor. Spala foarte bine hainele, iar raportul calitate/pret este foarte avatanjos.

Concluzie

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5801A+, 5 kg, 800 rpm, Clasa A+, Alb este ideala si o recomand cu mare incredere, indeosebi persoanelor ce prezinta un buget limitat, dar si celor care nu dispun de foarte mult spatiu de depozitare. Este ideala pentru o persoana sau doua, avand o capacitate de 5 kg, nu este foarte incapatoare pentru mai multi membrii. Aici puteti vizualiza o oferta tentanta, dar si mai multe detalii.

Atentie! Daca vrei sa economisesti ceva bani, aproximativ 70-150 lei, poti comanda produsul de la resigilate. Poti vizualiza oferta actuala de resigilate aici, dedesubtul pozelor de prezentare. Ai aceeasi garantie de 36 de luni!

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

8.4/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • pret mic
  • dimensiuni reduse

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *