lun. mai 27th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Philips HD9046/90

In cazul in care tu sau membrii familiei tale consuma multa paine, zilnic, atunci nu cred ca ar mai trebui sa stai pe ganduri, ci este recomandat sa achizitionezi o masina de paine. In momentul de fata, exista o multitudine de variante de paine, insa majoritatea contin substante si ingrediente care, in mod normal, nu ar avea ce sa caute, fiind nocive organismului, pe termen lung. In cadrul acestui review, vei afla mai multe detalii despre masina de paine Philips HD9046/90 care va constitui subiectul nostru de discutie.

Design

Masina detine un design compact si placut, avand carcasa de culoare negru lucios. Din acest punct de vedere, este putin diferita comparativ cu restul produselor din aceasta gama, avand un aspect similar cu al unui aparat de cafea. De aceasta data, panoul de comanda este pozitionat in partea de jos, fiind la indemana. Capacul este prevazut cu un geam termoizolant, pe unde vei putea urmari procesul de preparare. Corpul este realizat din plastic, iar forma de coacere si paleta de amestecare, din aluminiu.

Specificatii

Masina de paine Philips HD9046/90 are o capacitate de 1000 g si dispune de 14 programe care iti ofera o flexibilitate foarte mare. In acest sens, poti prepara atat tot felul de tipuri de paine, cat si dulciuri, paste si chiar iaurt. Prin urmare, achizitionand o astfel de masina de paine, vei putea prepara mai multe alimente, fiind utila in mai multe sensuri.

Este dotata cu trei niveluri de rumenire, in functiile de propriile preferinte. Painea va putea imbraca o crusta moale, medie sau neagra.

De asemenea, poti prepara painea si pe doua dimensiuni, raportat la cat de multa paine mananci. In acest context, poti prepara paine de 750 g sau paine de 1 kg.

Exista posibilitatea ca masina sa fie programata pentru a isi incepe activitatea la o anumita ora, indiferend daca esti sau nu acasa. Astfel, cand vei ajunge acasa vei putea savura cea mai proaspata si sanatoasa paine.

Indicatorul pentru adaugarea ingredientelor presupune ca aparatul sa emita un semnal sonor pentru a te atentiona atunci cand este necesar sa adaugi ingrediente speciale.

Indata ce coacerea a luat sfarsit, iar painea este gata, aceasta va fi pastrata in cele mai bune conditii pentru a se mentine calda un timp cat mai mare.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca aceasta masina de paine este foarte practica, fiind usor de utilizat. De asemenea, painea preparata cu acest aparat este absolut delicioasa si incomparabila cu ceea ce gasesti pe rafturile magazinelor. Considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Masina de paine Philips HD9046/90 este o masina practica ce nu ar trebui sa lipseasca din bucatarie. Detine o serie de progame care ofera o flexibilitate remarcabila, astfel ca o poti utiliza si in alte scopuri, nu doar pentru paine. Isi face treaba in parametrii normali, iar pentru a verifica si o oferta de pret, poti intra aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.2/10

Functii

9.2/10

Design

9.0/10

Pareri PRO

  • numar mare de programe
  • incapatoare
  • 2 dimensiuni

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *