Masina De Tocat Hausberg HB-3509, 1500W ,Accesoriu Kubbe,Storcator Rosii,Accesoriu Carnati,Cutit Inox,Negru/Gri

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hausberg HB-3509

Nu stiu cat de familiar iti suna marca Hausberg sau daca ai mai achizitionat produse aflate in portofoliul lor. In orice caz, consider ca merita sa afli mai multe detalii despre masina de tocat Hausberg HB-3509, in acest mod iti vei putea da seama daca ar corespunde nevoilor tale. Dat fiind pretul avantajos la care poate fi achizitionata, merita sa vezi despre ce este vorba!

Design

Dispune de o carcasa compacta si moderna, de culoare negru in combinatie cu argintiu. Lateral, mereu la indemana utilizatorilor se afla butoanele de unde vei porni si opri aparatul. Este o masina destul de mica, ce nu va ocupa mult spatiu in bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat Hausberg HB-3509 prezinta o putere de 1500 W si o capacitate de tocare de 1.2 kg/min, fiind ideala atat pentru tocarea carnii, cat si a fructelor si legumelor. Gratie functie reverse, masina nu se va bloca, fiindca atunci cand va fi infundata cu resturi, va rula in sens invers.

Este echipata cu accesoriu pentru carnati, accesoriu kubbe, accesoriu pentru rosii si accesoriu pentru tocarea legumelor. Datorita acestor accesorii destul de diversificate, aparatul va fi suficient de flexibil.

Parerea clientilor

Utilizatorii considera acest aparat a fi de departe un model foarte practic si uitl in orice bucatarie, cu care au reusit sa isi faca treaba excelent de fiecare data. Sustin ca marunteste continutul foarte bine si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Hausberg HB-3509 este un model de masina de tocat extrem de utila in orice bucatarie, iar utilizatorii sustin ca functioneaza foarte bine. In plus, de aici o poti achizitiona la un pret foarte avantajos.

 

7.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

0.0/10

Design

9.1/10

Pareri PRO

  • accesoriu carnati
  • accesoriu rosii
  • accesoriu legume
  • accesoriu kubbe
  • curatare facila

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.