Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, Inox

Electrocasnice mariMasini de spalat vase

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Hotpoint LFF8M121CX

Pentru ca stim cat de importanta este o masina de spalat vase in casa oricarei gospodine, ne-am propus astazi sa continuam aceasta serie si sa discutam despre o noua masina de spalat vase – Hotpoint LFF8M121CX. Practica si eficienta, aceasta masina este bine venita oricand in bucatarie.

In prezent, orice minut valoreaza foarte mult, mai ales cand ai foarte multe activitati de intreprins. De aceea, masina de spalat vase vine in ajutor, pentru a reusi sa rezolvati mai multe probleme simultan. Ea se va ocupa de problema vaselor murdare, scapandu-va de o grija in plus.

Design

In ceea ce priveste design-ul, masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX este foarte eleganta si practica, ideala pentru orice tip de bucatarie. Fiind de culoare argintie, se va potrivi perfect cu toate nuantele de mobilier. In partea de sus veti avea butoanele de control, dar si un ecran de tip LED pentru a putea vizualiza timpul ramas in timpul spalarii. Ca si dimensiuni, aceasta prezinta 85 x 60 x 60 cm.

Specificatii

Hotpoint LFF8M121CX este o masina de spalat vase performanta si prezinta cea mai buna capacitate – de 16 seturi- fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, o clasa foarte buna. Ca si consum aceasta prezinta aproximativ 9 litru pe ciclu. Nivelul de zgomot atins in timpul spalarii ajunge pana la 41 dB.

Si cum cele mai important sunt functiile si programele pe care le detine, mai jos vom vorbi despre fiecare in parte:

 • Eco – este considerat cel mai eficient program, dupa cum spune si numele, in principiu, din perspeictiva consumului de apa si energie electrica. De asemenea, este si cel mai lung ca si durata, ajungand la 3 ore si 10 minute. In acest timp, consuma 9 litri de apa, iar la final este asigurata si uscarea vaselor.
 • Auto intensiv – este programul dedicat vaselor cu rezistenta ridicata si un grad inalt de murdarie. Nu se recomanda pentru vasele ceva mai delicate. Acest program are capacitatea de a detecta singur gradul de murdarie. Se desfasoara pe parcursul a 2-3 ore si 10 minute si consuma aproximativ 14-15.5 litri de apa si, deopotriva, asigura uscarea vaselor.
 • Auto normal – este special pentru vasele mai rezistente, dar care au un grad mediu de murdarie. Dureaza intre 1 ora si 30 de minute si 2 ore si 30 de minute, consumand 14.5-16 litri de apa. Si in cadrul acestui program, este asgiurata uscarea vaselor.
 • Auto scurt – este ideal pentru vasele utilizate de 4 persoane care prezinta un grad de murdarie ponderat. Se desfasoara in jur de 40 de minute si o ora si 20 de minute cu un consum de apa de 13-14.5 litri. In acest caz, nu mai este asigurata si uscarea.
 • Duo wash – este un program destul de flexibil, pentru ca va spala in mod diferentiat. Mai concret, pe cosul superior vor fi spalate obiectele delicate, iar pe cel inferior va spala vasele intense cu un grad ridicat de murdarie. Se desfasoara pe parcursul a 2 ore cu un consum de 18 litri de apa. Asigura totodata si uscarea la final.
 • Delicat – este programul ideal pentru pahare, vase din cristal, sticla sau alte obiecte care sunt ceva mai sensibile la temperaturi ridicate. De asemenea, nu va folosi jet puternic de apa. Dureza aproximativ o ora si 40 de minute si consuma 11 litri de apa. La final, va asigura si uscarea vaselor.
 • Express 30′ – din numele acestuia, reiese ca este un program foarte rapid, unde veti putea introduce o cantitate mai mica de vase si nu foarte murdare. Dureaza 30 de minute consumand 9 litri de apa. La final, nu asigura uscarea.
 • Inmuierea – mai este denumita si prespalare. Desigur, nu este un program complet, ci are scopul doar de a inmuia murdaria uscata de pe peretii vaselor si trebuie sa fie urmata de un program complet. In cadrul acestui program, nu vom introduce detergent.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt foarte multumiti de produsul in sine. Il considera a fi un real ajutor in bucatarie si reuseste sa faca fata cu bine tuturor cerintelor. Cat timp vasele sunt puse in mod corect in masina si niciodata nu le veti arunca cu resturi de mancare, nu va va crea probleme. Este o regula ce se aplica tuturor masinilor de spalat, nu doar modelului de fata.

Concluzie

Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, Inox este un electrocasnic pe care il recomand sa il achitionati cu incredere. Spala foarte bine vasele si va va fi un real sprijin in bucatarie. Cumparatorii si-au exprimat parerea intr-un mod pozitiv, ceea ce face sa intareasca spusele producatorilor. Pentru a vedea o oferta foarte buna, dar si pentru mai multe detalii, intrati aici.

9.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

8.9/10

Design

9.2/10

Pareri PRO

 • capacitate mare
 • silentioasa
 • programe diversificate

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.