Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314, 6th Sense Colours, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Electrocasnice mariMasini de spalat rufe

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool AWO/C6314

Vechea masina de spalat tocmai v-a facut o surpriza si s-a defectat? Atunci este momentul sa faceti o noua achizitie in acest sens, de aceea vom discuta pe larg despre masina de spalat rufe cu incarcare frontala Whirlpool AWO/C6314 care ar putea fi o alegere foarte buna, insa inainte de toate va invitam sa o cunoasteti mai bine.

Masina de spalat in general, trebuie aleasa in functie de mai multe variabile precum numarul de persoane, numarul programelor dorite, functii extra si asa mai departe. In continuare, vom analiza toate aceste detalii ce compun masina de spalat Whirlpool AWO/C6314.

Design

Whirlpool AWO/C6314 prezinta un design interesant, de culoare alba, cu incarcare frontala. Avand dimensiunile 84.5 x 59.5 x 52 cm, poate fi amplasata in locuri mai inguste atat in baie, cat si in bucatarie, acolo unde locul va permite. In partea de sus, este amplasat display-ul LCD, unde va vor fi afisate detalii precum: timpul ramas pana la sfarsitul programului, viteza de centrifugare, temperatura apei, etapa de spalare in curs de desfasurare. Greutatea masinii de spalat este de 72 de kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314 prezinta o capacitate de 6 kg si o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut. Acest model de masina de spalat rufe este prevauzta cu Tehnologia „al 6-lea simt” , fiind performanta si economica.

Avand o capacitate de 6 kg, o recomand unei familii cu 2-3 membrii, pentru ca nu este extrem de incapatoare pentru foarte multe persoane.

Se bucura de o viteza de stoarcere de 1200 rpm, ceea ce inseamna ca este un indice destul de ridicat, motiv pentru care hainele vor fi foarte bine stoarse si se vor usca mai repede. Desigur, aceasta valoare poate fi reglata, in functie de propriile preferinte.

Clasa de consum energetic in care se incadreaza maisina este A+++, de altfel, cea mai performanta clasa in acest sens. Altfel spus, consumul de curent va fi cu pana la 44% mai mic comparativ cu cel al unei masini de spalat din clasa A+.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314 detine un numar de 18 programe de spalare, fiind suficient de diversificate incat sa acopere orice nevoie.

Programele au o structurare standard si anume:

 • Programele adresate materialelor – bumbac, sintetice, lana, casmic, delicate
 • Programul pentru haine albe si pentru haine inchise la culoare
 • Programul pentru spalare manuala, ideal pentru tenesi si articole ceva mai prentioase, fiindca va impedica decolorarea hainelor, protejandu-le in acelasi timp
 • Programul usor de calcat este necesar pentru hainele office si camasi
 • Programul rapid 15′ destinat situatiilor in care este nevoie urgenta de anumite articole si nu reusiti sa adunati atat de multe pentru un program intreg
 • Programul mix permite spalarea la comun a diferitelor tipuri de materiale si culori, fara a face schimb de nuante intre ele
 • Programul de prespalare special pentru hainele care prezinta un grad foarte mare de murdarie

Consumul anual de apa este de aproximativ 8200 de litri, in timp ce nivelul de zgomot la centrifugare este de 75 db, iar cel de la spalare este de 59 dB.

Parerea clientilor

Persoanele care au detin acest model de masina de spalat au spus ca sunt in general multumiti cu produsul. Isi face treaba foarte bine, hainele ies impecabile, asa cum consider ca este si normal. Programele sunt destul de variate si suficiente, iar acestia la randul lor, o recomanda.

Concluzie

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314, 6th Sense Colours, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb este un produs accesibil, asa ca o recomand chiar si persoanelor cu un buget mai restrans. Este un produs de incredere, care isi face treaba intr-un mod eficient si nu a creat probleme utilizatorilor. O recomand cu incredere, iar un pret foarte bun il gasiti aici.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

8.8/10

Eficienta energetica

9.8/10

Pareri PRO

 • tehnologia al 6 lea simt
 • foarte economica
 • numar mare de programe
 • pret rezonabil

Pareri CONTRA

 • nu au fost identificate
Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314

0 thoughts on “Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314, 6th Sense Colours, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.