sâm. iul. 13th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Star-Light WML-610APP

Te-ai gandit sa iti cumperi o noua masina de spalat rufe nu foarte pretentioasa la un pret cat se poate de accesibil? S-ar putea sa te intereseze masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP pe care ne-am propus sa o analizam in continuare. Pe o piata in care produsele sunt foarte diversificate, decizia este din ce in cemai grea, acesta fiind si motivul pentru care noi ne aflam aici. Dorim sa te ajutam si sa te indrumam de fiecare data, in mod indirect, catre produsul care ti se potriveste cel mai bine.

Design

Acest model de masina de spalat rufe se bucura de un design placut si modern, avand carcasa de culoare alba. Frontal, este amplasat display-ul LED unde vor fi afisate informatii referitoare la ciclul de spalare, butonul rotativ de unde vei selecta programul dorit si cuva pentru detergent.

In ceea ce priveste dimensiunile, aceasta prezinta 84.5 x 59.7 x 50 cm ( l x L x A).

Specificatii

Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP este prevazuta cu incarcare frontala si inregistreaza o capacitate relativ mica, de 6 kg. In ceea ce priveste eficienta energetica, masina se incadreaza in clasa A++, astfel iti va garanta un consum scazut si nu iti va incarca foarte mult factura la curent.

Masina este dotata cu 15 programe de spalare care in mare parte acopera toate tipurile de nevoi. Exista programe speciale in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, sintentice etc), dar si programe speciale.

In acest sens, putem aminti despre programul rapid care dureaza doar 15 minute si este potrivit pentru hainele mai putin murdare.

Programul Baby Care este potrivit atat pentru hainele bebelusilor, cat si pentru hainele persoanelor alergice, fiindca ofera o clatire suplimentara si foarte atenta.

Nu lipseste nici programul de spalare manuala. Acesta imita perfect o spalare realizata manual, in lighean, si este potrivit pentru incaltaminte, dat fiind ca utilizeaza o temperatura scazuta si o viteza de centrifugare mica.

Nivelul mediu de apa utilizat in decursul unui an a fost aproximat la 9900 litri. Difera de la utilizator la utilizator in functie de frecventa de spalare, insa diferenta nu ar fi foarte mare, fata de aproximarea realizata de producatori.

Nivelul de zgomot in timpul spalarii nu depaseste 58 dB, iar la centrifugare, nu depaseste 77 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii considera considera aceasta masina de spalat a fi una practica si eficienta care isi face treaba exact asa cum promite inca de la inceput. Nu au fost identificate probleme de functionare, motiv pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP este o varianta de masina foarte interesanta si cel mai important, cat se poate de accesibila. Cu siguranta sunteti constienti ca nu este cea mai performanta, insa acest lucru nu o impedica sa spele foarte bine hainele si sa se descurce excelent. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte interesanta.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.8/10

Design

8.2/10

Pareri PRO

  • programe diversificate
  • pret avantajos

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *