lun. iun. 17th, 2024
Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECOMasina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Indesit IWSC51051CECO

Cand cauti o masina de spalat rufe pentru o singura persoane cu un buget de criza, iti recomandam sa afli mai multe si despre masina de spalat rufe Slim Indesit IWSC51051CECO despre care vom discuta pe larg in continuare.

Si cand se mai adauga si lipsa spatiului, ai nevoie de un model slim, astfel conditiile pentru masina potrivita se inmultesc. Chiar daca nu este cea mai performanta masina care exista pe piata, acest aspect nu o impiedica sa isi faca treaba excelent.

Design

Indesit IWSC51051CECO este prevazuta cu un design destul de simplu, avand carcasa de culoare alba. Frontal este pozitionat panoul decomanda, unde regasim o serie de butoane, de unde vei putea selecta programul de spalare, iar tot aici, regasim si cuva pentru detergent.

Masina masoara 85 x 59.5 x 42 cm ( l x L x A).

Specificatii

Indesit IWSC51051CECO este o masina cu incarcare frontala, ce are o capacitate destul de mica, de 5 kg, dar totusi perfecta pentru cineva care locuieste singur sau maxim doua persoane. A fost incadratat in clasa de eficienta energetica A+.

Viteza maxima de centrifugare poate ajunge la 1000 rpm, ceea ce garanteaza o stoarcere foarte buna a hainelor.

Masina este prevazuta cu 16 programe de spalare, suficient de diversificate pentru a satisface toate nevoile. Programele sunt gandite in functie de material ( bumbac, jeans, lana etc), dar si alte tipuri de programe care au ca scop ori spalarea rapida pentru scurtarea timpului ori consumul redus de energie. In acest sens, recomandat ar fi sa studiezi manualul pentru a sti cu exactitate cum trebuie setate.

Consumul mediu anual de apa a fost aproximat la 7546 litri.

Nivelul de zgomot la centrifugare este de 76 dB, in timp ce la spalare, este de 60 dB.

Parerea clientilor

Clientii considera aceasta masina de spalat eficienta si sunt multumiti de ea. Detine foarte multe programe de spalare, este silentioasa, iar dimensiunile sunt suficient de mici chiar si acolo unde spatiul de depozitare este o problema. O recomanda si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe slim Indesit IWSC51051CECO este o optiune de luat in calcul atunci cand cauti o masina eficienta la un pret foarte mic, iar capacitatea de incarcare sa fie una redusa. Dispune de o multitudine de programe, astfel incat sa ai de unde alege, pentru a acoperi toate tipurile de nevoi. Aici poti consulta o oferta de pret foarte buna.

Atentie! Daca esti interesat de o oferta de pret si mai interesanta, atunci consulta si oferta de resigilate, pe care o gasesti aici, sub imaginile de prezentare. Garantia ramane tot 24 de luni.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.4/10

Design

8.0/10

Pareri PRO

  • programe diversificate
  • silentioasa
  • pret mic

Pareri CONTRA

  • lipsa tehnologii performante

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *