Masina de spalat rufe cu uscator Indesit XWDE 1071481XWKKK, Spalare 10 kg, Uscare 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+, Alb

Electrocasnice mariMasini de spalat rufe

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Indesit XWDE 1071481XWKKK

Masina de spalat rufe cu uscator Indesit XWDE 1071481XWKKK este alegerea potrivita chiar si pentru familiile numeroase care au nevoie, desigur, de o masina incapatoare. Mai mult decat atat, acum poti scoate rufele gata scoase, doar sa le asezi in dulap. Acest model vine cu o serie de caracteristici si functii interesante, dar si programe numeroase, astfel incat vei scoate hainele impecabile. Dar mai intai, iti propunem sa faci cunostinta cu Indesit XWDE 1071481XWKKK.

Design

Masina este prevazuta cu un design elegant si placut, avand carcasa de culoare alba. Frontal, este amplasat display-ul LCD, un buton rotativ pentru selectarea programului dorit si cuva pentru detergent.

Aceasta masoara 85 x 59.5 x 60.5 cm ( l x L x A) si cantareste aproximativ 73.4 kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe cu uscator Indesit XWDE 1071481XWKKK detine o capacitate de 10 kg pentru spalare si 7 kg pentru uscare. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, astfel garatand un consum cel putin decent.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm, ceea ce inseamna ca hainele vor fi stoarse foarte bine. In cazul unei masini de spalat rufe cu uscator este foarte important ca viteze de rotatie sa fie cat mai mare, pentru ca timpul de uscare sa fie cat mai scurt.

Masina este dotata cu 16 programe de spalare si 12 programe de uscare. Acestea deservesc pentru a acoperi toate tipurile de nevoi, adresandu-se oricarui tip de material (bumbac, lana etc) ori culoare.

Poti modifica inainte de inceperea programului viteza de centrifugare, in cazul in care consideri ca nu este tocmai potrivita cea prestabilita.

De asemenea, ai posibilitatea de a selecta ora la care sa inceapa activitatea, indiferent daca esti sau nu prezent acasa.

Este o masina de spalat rufe destul de silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot produs a fost aproximat la 54 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest model de masina de spalat care s-a surprins extrem de mult intr-un mod placut. Afirma faptul ca este foarte silentioasa, chiar utilizata si noaptea, nu consuma mult, iar uscarea este extrem de buna chiar si la programul mediu. Prin urmare, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzii

Masina de spalat rufe cu uscator Indesit XWDE 1071481XWKKK este o alegere foarte buna, fiind foarte incapatoare, eficienta si extrem de silentioasa. Spala si usuca foarte bine hainele, iar clientii s-au aratat foarte incantati de eficienta sa. Pentru o oferta de pret buna, intra aici.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • incapatoare
  • numar mare de programe
  • uscator
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.