Masina de spalat rufe LG FH4U2VFN3, Direct Drive, Turbowash, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Electrocasnice mariMasini de spalat rufe

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

LG FH4U2VFN3

LG FH4U2VFN3 este o masina incapatoare si economica, ideala si pentru familiile cu 5 membrii. Este un model foarte interesant, despre care am ales sa discutam in acest review si sa analizam toate detaliile pe care trebuie sa le cunosti chiar inainte de o eventuala achizitie.

Design

Este prevazuta cu un design modern, avand o carcasa alba. Frontal, este amplasat panoul de control prin intermediul caruia vei selecta programele, dar vei putea monitoriza si durata acestora, si cuva pentru detergent. Totodata, aceasta masoara 56 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 62 de kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe LG FH4U2VFN3 ofera o capacitate de 9 kg si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic anual de doar 152 kWh. In acelasi timp, consumul anual de apa a fost estimat undeva la aproximativ 9000 litri.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm, la aceasta valoare rufele fiind aproape uscate. Insa, recomandam si urmarirea etichetelor hainelor fiindca nu toate tesaturile accepta o valoare atat de mare.

 

Gratie noului motor unic Inverter Direct Drive care functioenaza fara curea si scripete, va fi foarte silentioasa in timpul spalarii, obtinand, totodata, o eficienta ridicata. In plus, tehnologia 6 Motion DD determina realizarea unor miscari variate ale cuvei sau combinatie de miscari, in functie de programul de spalare ales. Tehnologia Tag On permite descarcarea de noi programe pe smartphone, iar aplicatia Smart Diagnosis ofera solutii in timp real pentru eventualele probleme aparute.

Aceasta este dotata cu 14 programe de spalare, suficient de diversificate, adresandu-se atat tipurilor de bateriale (Bumbac, Sport etc), cat su nevoilor speciale (Culori inchise, easy care etc).

In plus, poti programa ora de incepere a spalarii masinii cu pana la 19 ore, in functie de programul tau.

Nu lipseste nici functia de blocare acces ce nu va permite celor mici sa deregleze setarile realizate anterior de tine.

Nivelul zgomotului la spalare este de 53 dB, iar la centrifugare de 74 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt incantati de aceasta masina si declara ca este foarte silentioasa, iar programele sunt suficient de diversificate. De asemenea, au mai apreciat la ea capacitatea suficeint de mare, existenta unui program rapid de 14 minute si faptul ca este foarte economica. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent si o recomanda mai departe.

Concluzie

LG FH4U2VFN3 este o masina foarte buna, pe care o recomandam cu toata increderea fiindca este un model eficient, ce ofera o capacitate de mare si presupune un consum mic. De asemenea, programele si functiile din dotare sunt suficient de diversificate, iar clientii sunt foarte multumiti. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte buna.

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Design

9.5/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • capacitate generoasa
  • silentioasa
  • programe si functii diversificate
  • pret bun

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.