joi. iul. 25th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

LG F4JY2S

Masina de spalat rufe LG F4JY2S beneficiaza de tehnologii de ultima generatie, incadrandu-se in normele actuale. Astfel, discutam despre sisteme si functii inteligente, care iti vor simplifica munca, iar rezultatelor vor fi pe masura asteptarilor. Te asteptam in continuare sa vezi despre ce este vorba!

Design

Beneficiaza de un design deosebit, carcasa fiind de culoare argintie, moderna si eleganta, astfel ca va fi imposibil sa treaca neobservata. Frontal, se afla display-ul LED ce va afisa informatii cu privire la programul de spalare, butonul rotativ de unde vei selecta programul dorit si cuva pentru detergent. Dispune de un hubou mare si transparent.

Specificatii

Masina de spalat rufe LG F4JY2S este prevazuta cu incarcare frontala si inregistreaza o capacitate generoasa de 9 kg. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, una dintre cele mai bune clase, ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm, asigurand o stoarcere foarte buna, insa de cele mai multe ori nu vei ajunge sa utilizezi nici 1000 rpm, fiindca nu orice tip de material permite o viteza de centrifugare mare fara a fi degradate.

Daca pana aici pare o masina de spalat normala, diferenta este reprezentata de urmatoarele tehnologii: 6 Motion, Smart Diagnosis si AddWash. Nu orice masina prezinta aceste tehnologii, deci s-ar putea ca unele dintre ele sa nu iti fie cunoscute.

6 Motion are rolul de a activa tamburul de spalare in multiple directii, astfel tesaturile vor avea parte de ingrijire corespunzatoare, iar hainele vor fi spalate foarte bine. Totodata, vei regasi si functia de autodiagnosticare ce iti permite sa rezolvi orice problema aparuta in timp real, prin utilizarea unei aplicatii direct pe telefonul mobil.

AddWash permite adaugarea rufelor murdare in masina, chiar dupa ce aceasta si-a inceput activitatea, prin apasarea butonului de pornire.

Dar seria optiunilor inteligente nu se incheie aici, astfel ca mai remarcam si programarea intarziata ce ofera posibiltiatea de a amana inceperea programului de spalare cu pana la 24 de ore, pentru ca hainele sa fie spalate exact in momentul in care doresti. Semnalizarea acustica pentru terminarea programului te anunta sonor atunci cand programul de spalare a luat sfarsit, iar rufele pot fi scoase din masina.

Sistemul de siguranta impotriva copiilor presupune blocarea panoului de comanda, pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate. Sistemul de detectare automata a cantitatii vizeaza adaptarea consumului cu ajutorul senzorilor, dar si a duratei de timp, raportate la cantitatea de rufe aflate in interiorul cuvei.

Motorul Inverter Direct Drive vizeaza un consum redus de resurse si un nivel de zgomot cat mai scazut, oferind astfel cele mai bune rezultate.

Masina LG F4JY2S este prevazuta cu 14 programe de spalare ce se adreseaza tuturor tipurilor de nevoi. In acest sens, avem programe dedicate tipurilor de tesatura, dar si de nevoilor speciale, inclusiv program special pentru a spala plapuma si patura.

Nivelul maxim de zgomot produs in timpul spalarii este de 53 dB, iar in timpul centrifugarii 74 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte incantati de modul de functionare al acestei masini de spalat si sustin ca reuseste sa spele hainele excelent.Este suficient de incapatoare chiar si pentru o familie cu mai multi copii, dispune de cele mai avansate tehnologii si este destul de silentioasa. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Suntem de parere ca masina de spalat rufe LG F4JY2S ar putea fi o alegere foarte buna, pentru ca s-a dovedit a fi eficienta, spala foarte bine hainele, este incapatoare, economica si dispune de cele mai avansate tehnologii. Clientii, la randul lor, au fost multumiti, deci este un produs de incredere. Aici poti verifica si o oferta de pret foarte buna.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Design

9.7/10

Pareri PRO

  • capacitate mare
  • eficienta energetica
  • tehnologia Add Wash
  • programe diversificate
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *