Masina de spalat rufe cu uscator LG F4J7TH1W, Truesteam, Ecohybrid, Wifi, Direct Drive, Spalare 8 kg/Uscare 5 kg, 1400 RPM ,Clasa A, Alb

Promotii

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

LG F4J7TH1W

LG F4J7TH1W este o masina de spalat rufe foarte interesanta, moderna, prevazuta cu uscator de rufe, ceea ce va eficientiza radical intreg procedeul. Astfel, nu te vei mai confrunta cu problema hainelor ude ce trebuie intinse pentru a se usca, fiindca acum poti scoate rufele gata uscate din masina.

Design

Este prevazuta cu un design foarte modern si placul, beneficiind de un hublou de dimensiuni mari – 30 cm. Carcasa este alba, iar in partea superioara, se afla panoul de control. Masoara 56 cm adancime, 60 cm latime si 85 cm inaltime.

Specificatii

LG F4J7TH1W ofera o capacitate de 8 kg la spalare si de 5 kg la uscare, fiind potrivita si pentru familii cu copii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum energetic anual de 117 kWh.

Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm, iar in cazul masinilor cu uscator este esential ca aceasta valoare sa fie cat mai mare pentru rezultate optime.

Masina LG F4J7TH1W beneficiaza de motor Inverter Direct drive ce functioneaza fara perii, astfel ca va fi foarte silentioasa si va inregistra un consum redus de energie. Gratie tehnologiei 6 Motion Direct Drive, masina va realiza miscari variate ale cuvei si combinatii de miscari in functie de program, pentru a obtine cele mai bune rezultate. F

Functia Tag On permite descarcarea de noi programe de spalare direct de pe Smartphone, iar functia Smart Diagnosis este eficienta in solutionarea rapida a eventualelor probleme aparute.

Beneficiaza de 14 programe de spalare/uscare, fiind suficient de diversificate pentru a acoperi o gama cat mai variata de nevoi.  Totodata, tehnologia TurboWash este eficienta in reducerea duratei programului standard de spalare la doar 59 de minnute, determind astfel reducerea consumului energetic cu apan la 15% si consumului de apa cu pana la 40%.

Tehnologia True Steam se bazeaza pe trei caracteristici speciale si anume: ingriajirea anti-alergie, reimprospatare cu aburi si tratament cu aburi.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, la spalare nu depaseste 52 dB, iar la centrifugare 73 dB.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt foarte multumiti de acest model de masina de spalat rufe cu uscator si declara ca spala eficient si in egala masura, usuca hainele. De asemenea, au adaugat ca de cand au aceasta masina nu s-au mai confruntat cu problema umiditatii din casa, provocata de hainele pe care erau nevoiti sa le intinda pe uscator chiar in casa. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Concluzie

LG F4J7TH1W este un model de masina de spalat rufe foarte interesanta, ce ofera rezultate optime, cu atat mai mult cu cat are posibilitatea de a si usca hainele. Dispune de o serie de functii si tehnologii care ii cresc eficienta, iar utilizatorii se declara multumiti. In plus, aici gasesti o oferta de pret actuala.

 

9.5

Pret

8.9/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.6/10

Pareri PRO

  • silentioasa
  • programe diversificate
  • functii performante

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.