vin. mai 24th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

LG F2J6QY0W

Iti doresti o masina de spalat moderna si economica, dar inca nu te-ai putut decide? Iti facem cunostinta cu un model care s-ar potrivit perfect pana aici acestei descrieri. Este vorba despre masina de spalat rufe LG F2J6QY0W ce ne-a atras atentia prin prisma caracteristicilor sale interesante, dar si a design-ului modern, asa ca te asteptam sa vezi despre ce este vorba!

Design

Dispune de un design minimalist si foarte modern, facandu-se remarcata indiferent de locul unde ai amplasa-o. Frontal, este amplasat display-ul LED ce va afisa informatii despre ciclul de spalare, butonul rotativ, dar si cuva pentru detergent. De asemenea, beneficiaza de un hubou transparent, de dimensiuni mari, ce detine deschidere standard spre stanga.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 60 x 56 cm (l x L x A) si cantareste 63 kg.

Specificatii

Masina de spalat rufe LG F2J6QY0W dispune de incarcare frontala, fiind prevazuta cu o capacitate de 7 kg, astfel ca va fi potrivita, atat pentru o persoana singura ori pentru un cuplu sau chiar pentru o familie cu 1-2 copii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, o clasa foarte buna, astfel ca masina va inregistra un consum redus de energie electrica.

Este dotata cu noul motor unic Inverter Direct Drive ce presupune functionarea fara curea si scripete, devenind astfel foarte silentioasa si permite un consum redus de energie electrica.

Tehnologia 6 Motion DD implica realizarea unor miscari variate ale cuvei ori o combinatie de miscari diferite raportate la programul de spalare selectat, astfel fiind asigurate cele mai bune rezultate in timpul spalarii.

LG F2J6QY0W este prevazuta cu 14 programe de spalare care au rolul de a acoperi cam toate tipurile de nevoi, indiferent de  materialul din care sunt realizate hainele: bumbac, sport, prespalare etc. Am observat ca din grila nu lipseste nici programul rapid ce are o durata de 30 de minute, ceea ce mi se pare rentabil.

Functia speciala Add Item iti permite adaugarea articolelor vestimentare chiar si dupa ce programul de spalare a inceput deja, acest lucru fiind posibil doar prin apasarea butonului Add Item aflat pe panoul de comanda al masinii de spalat.

Functia speciala Spa Steam are la baza programul anti-alergic, folsoind apa si caldura pentru crearea aburilor, astfel dezinfectand hainele, fara a le afecta tesatura.

Nivelul maxim al zgomotului produs la spalare este de 55 dB, iar la centrifugare de 72 dB.

Parerea clientilor

Cumparatorii recunosc faptul ca sunt foarte multumiti de eficienta acestei masini de spalat, care curata si igienizeaza foarte bine toate articolele vestimentare. Faptul ca prezinta functia Add Item a constituit un avantaj ce a contribuit, pe langa altele, la decizia de cumparare. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe LG F2J6QY0W este un model foarte interesant, pe care va sfatuim cu toata increderea sa il luati in calcul. Inregistreaza performante foarte bine, este dotata cu tehnologii de ultima ora, fiind totodata si un model economic. Mai mult decat atat, pretul de achizitie este foarte avantajos si il poti verifica aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • motor Inverter Direct Drive
  • tehnologia 6 Motion DD
  • functia Add Item
  • silentioasa

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *