sâm. mart. 2nd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM

Masina de spalat rufe LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM este un model lansat de LG, performant, ce inregistreaza o eficienta pe masura asteptarilor. Cu o capacitate de incarcare mica spre medie, este ideala pentru un cuplu.

Dorim sa va prezentam in continuare, principalele aspecte pe care trebuie sa le cunoasteti atunci cand achizitionati orice masina de spalat rufe. Vom pune accent in egala masura atat pe avantaje, cat si pe dezavantaje, in asa fel incat sa va aducem un review obiectiv si complet.

Design

Din perspectiva design-ului, vorbim despre o masina eleganta, cu carcasa de culoare alba, care se va integra foarte bine oriunde ai amplasa-o.

Frontal, regasim display-ul de tip LED, unde vor fi afisate informatii esentiale legate de ciclul de spalare, butonul rotativ, prin intermedul caruia vei seta programul dorit, dar si cuva pentru detergent.

Masina masoara 85 x 69 x 44 cm ( l x L x A) si cantareste 59 kg.

Hubloul are o deschidere de 180 de grade, iar diametrul acestuia este de 30 cm.

Specificatii

LG 6 MOTION F1296NDA3 SLIM este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, ce inregistreaza o capacitate mica spre medie de 6 kg. Totodata, este un model slim, ceea ce va facilita depozitarea, neocupand foarte mult spatiu.

Se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa, inregistrand un consum cu pana la 45% mai mic decat modelele incadrate in clasa A+.

Viteza maxima ce o poate atinge este de 1200 rpm, ceea ce inseamna ca va asigura o stoarcere foarte buna. Exista si alte modele de masini care permit o stoarcere de 1400 rpm, dar de putine ori vei folosi chiar si 1200 rpm, pentru ca nu orice tip de tesatura permite acest lucru, fiindca se pot degrada. In general, eu folosesc 800 sau 1000 rpm.

Motorul Direct Drive fiind conectat direct la centrul tamburului, detine o serie de avantaje. In principal, acestea se refera la faptul ca este silentioasa si economica. In acest context, s-a renuntat la cateva piese, astfel ca riscul aparatiei vreunei defectiuni la sistem s-a diminuat, iar functionarea devine mai simpla.

Este dotata cu 13 programe, care aparent ar parea putine, insa sunt foarte bine gandite si organizate. Primul criteriu s-a concentrat pe tipul tesaturii, iar in acest sens discutam despre bumbac, lana, delicate, mixte.

Desigur, indendepent de acestea, se mai regasesc si alte programe ceva mai speciale.

Baby care este dedicat hainelor bebelusilor, fiindca asigura o clatire foarte atenta, deoarece micutii au pielea sensibila.

Sports wear este special creat pentru articolele sportive, fiindca nu va folosi o temperatura ridicata, pentru protejarea materialului.

Quick 30 reprezinta programul cel mai scurt si dureaza 30 de minute. Desigur, aici vor fi introduse haine nu foarte murdare.

LG Smart Diagnosis constituie o tehnologie avansata si foarte eficienta, care se refera la informarea in cazul aparitiei unei eventuale probleme. Instanland o aplicatie pe telefon vei fi notificat imediat, iar tu vei putea lua legatura cu un reprezentant de la LG call center. Iata  mai jos pasii ce trebuie urmati:

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de aceasta masina de spalat rufe care a dovedit o eficienta ridicata. Programele sunt suficient de diversificate pentru a acoperi o paleta larga de nevoi, stoarcerea este foarte buna, iar cat despre eficienta energetica, este printre cele mai performante in acest sens. Prin urmare, utilizatorii apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de spalat rufe LG F1296NDA3 6 MOTION este un model de masina eficienta si practica, pe care o recomandam cu incredere. Vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii menite sa ii creasca eficienta. Totodata, si utilizatorii conforma performantele acesteia, drept pentru care ii creste nivelul de incredere. Aici poti regasi si mai multe informatii, dar mai ales o oferta de pret excelenta.

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

8.6/10

Eficienta energetica

9.5/10

Pareri PRO

  • eficienta energetica
  • model slim
  • programe diversificate
  • design placut

Pareri CONTRA

  • nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *