Lada frigorifica Heinner HCF-N250A+ – Review si Pareri utile

Aparate frigorificeCongelatoareElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HCF-N250A+ este o lada frigorifica eficienta ce presupune un mod de functionare simplu, dar care reuseste sa pastreze in siguranta alimentele tale. In plus, vine la pachet cu un pret accesibil, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat frigorific destul de simplu, prevazut cu o carcasa alba. In partea de jos, se afla termostatul prin intermediul caruia vei regla temperatura din interiorul sau. Dimensiunile lazii sunt de 100.2 cm latime, 84.2 cm inaltime si 59.7 cm adancime.

Specificatii

Heinner HCF-N250A+ este o lada frigorifica prevazuta cu o capacitate de 245 litri, in interiorul careia vei putea depozita o cantitate suficient de mare de alimente. Dispuene de sistem de dezghetare manual, ceea ce inseamna ca in momentul in care gheata isi va face aparitia pe peretii interiori si pe alimente, va trebui sa decongelati aparatul si sa il curatati.

Modul sau de organizare este unul simplu si clasic, nu exista pereti despartitori, ceea ce inseamna ca te poti bucura la maxim de toata capacitatea. Detine un singur cos metalic pe care daca il consideri inutil poti renunta la el. Capacitatea de inghet in decursul celor 24 de ore este de 18 kg.

De asemenea, este de apreciat la aceasta lada si modul de functionare silentios pe care il presupune, inregistrand numai 41 dB. In plus, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 245 kWh.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest produs este in conformitate cu asteptarile lor, fiind suficient de incapator si extrem de silentios. De asemenea, sustin ca reuseste sa raceasca foarte bine alimentele depozitate in interior si nici in acest sens nu au fost probleme. Recomanda aceasta lada frigorifica mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Heinner HCF-N250A+ este o lada frigorifica avantajoasa prin prisma raportului calitate/pret ce presupune un mod de functionare simplu, dar eficient, asigurand conditiile optime pentru alimentele depozitate in interior. Este incapator, iar faptul ca nu detine pereti despartitori va ajuta sa profitati de tot spatiul pe care il pune la dispozitie.

 

Review pe scurt: Heinner HCF-N250A+

9

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incapatoare
  • Functionare silentioasa
  • Economica

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.