Aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C Inverter 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-curatare, Auto-diagnoza, Display

Aparate de aer conditionatElectrocasnice mari

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C reprezinta un model de aparat de aer conditionat ce face parte din gama Lomo /B8 a brandului chinezesc Gree Electric Appliances INC., fiind in acest moment cel mai mare producator de aparate de aer conditionat la nivel mondial. Este recomandat spatiilor rezidentiale, camerelor de hotel, caselor, vilelor, apartamentelor sau garsonierelor, cu conditia ca incaperea unde este amplasat sa nu depaseasca 30 mp.

Design

Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este prevazut cu o carcasa eleganta, de culoare alba, integrandu-se foarte bine in orice tip de incapere. Afisajul digital este foarte inuitiv, acolo fiind afisata temperatura interioara. Unitatea interioara prezinta urmatoarele dimensiuni: 790 mm lungime, 275 mm latime si 200 mm inaltime, cantarind 9 kg.

Pe de alta parte, unitatea externa masoara 842 mm lungime, 320 mm latime si 596 mm inaltime, cantarind 31 de kg.

Specificatii

Aparatul de aer conditonat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este prevazut cu o capacitate de racire, dar si de incalzire de 12970 BTU. Cat despre eficienta energetica, acesta a fost incadrat in clasa A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire.

Tehnologia Inverter are ca principal scop, imbunatatirea randamentului, astfel incat compresorul sa poata functiona gradual, fiind ajutat si de sistemul de climatizare, pentru a putea atinge mai repede conditiile prestabilite. Se obtine in acest sens, o eficientizare a activitatii cu pana la 30-40%.

Sistemul de filtrare reprezinta unul dintre cele mai performante, tinand la distanta particulele de praf, poluarea, dar si virusurile, alegernii si bacterniile, aerul fiind purificat complet.

Functia Auto-Restart determina reluarea activitatii, atunci cand se iveste o pana de curent, ori alte tipuri de probleme de alimentare.

Functia de dezumidificare, similar functiei de ventilare, tine la distanta umiditatea, astfel incat mucegaiul nu va risca sa apara.

Modul Sleep/Night poate fi activat noaptea, astfel somnul tau va fi protejat de orice factor perturbant. Se va mentine o temperatura constanta optima si nu vei fi deranjat nici de zgomotul aparatului, acestia fiind foarte silentios.

Functia de autocuratare inseamna uscarea vaporizatorului in cel mult 3 minute de la incetarea functionarii aparatului. In acest context, vei elimina riscul ca bacteriile ori mucegaiul sa apara pe suprafata acestuia.

Functia de autodiagnoza presupune semnalarea in timp util a unei eventuale defectiuni aparute. Vei putea remedia problema inca de la inceput, pentru a previne eventualele complicatii.

Niveluld e zgomot atins nu depaseste 30 dB, motiv pentru care il vom considera cel mai silentios aparat de aer conditionat.

Parerea clientilor

Clientii s-au aratat foarte incantati de produs, motiv pentru care ii ofera un plus de incredere. Sustin ca receste foarte rapid si eficient, iar functiile din dotare isi fac treaba excelent. Totodata, acestia apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C este un aparat foarte bun, care iti va asigura cele mai bune conditii si un plus de confort. Multe persoane se confrunta cu temperaturile insuportabile atat acasa, cat si la birou, iar noi consideram ca a achizitiona un aparat de aer conditonat este o decizie inteleapta care contribuie la confortul tau, pe care il meriti din plin. Afla mai multe detalii si consulta o oferta excelenta aici!

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.5/10

Design

8.9/10

Pareri PRO

  • pret avantajos
  • sistem filtrare performant
  • tehnologie Inverter
  • silentios

Pareri CONTRA

  • nu are Wi-fi

0 thoughts on “Aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8C Inverter 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-curatare, Auto-diagnoza, Display

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.