joi. apr. 18th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Daewoo DMG099R este o masina de tocat carne eficienta, ce vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos. Din punctul meu de vedere, este un produs foarte bun, care asigura un mod de functionare fara probleme, astfel ca multe gospodine s-au declarat incantate de alegerea facuta.

Design

Nu stiu cat de important este pentru voi, in general, design-ul electrocasnicelor mici, insa mie imi place sa iau in calcul si acest aspect. Astfel, pot spune ca acest aparat m-a surprins in mod placut, fiindca beneficiaza de o carcasa foarte eleganta, de culoare rosie. Lateral, se afla butoanele prin intermedul carora vei porni sau opri aparatul, precum vei activa si functia reverse. In plus, nu este un aparat foarte mare, drept pentru care ii vei gasi rapid locul in bucatarie.

Specificatii

Masina de tocat Daewoo DMG099R este prevazuta cu u o putere de 1300 W si o capacitate de tocare de 1 kg/minut. Functioneaza eficient, marunteste bine continutul, iar in situatiile in care apar blocaje, poti activa functia reverse care va derula in sens invers.

Dispune de trei discuri de taiere care iti vor permite maruntirea continutului fie mai mare, fie mai fina. In plus, cu ajutorul accesoriului pentru carnati poti prepara cei mai deliciosi carnati chiar la tine acasa.

Accesorii Daewoo DMG099R

Tava de alimentare se deteaseaza foarte usor, iar alaturi de accesoriile detasabile pot fi spalate in masina de vase.

Aparatul este foarte stabil in timpul functionarii, usor de folosit si de intretinut, motiv pentru care il recomand. In plus, atunci cand este suprasolicitat, sistemul de protecite la supraincalzire se va activa si va intrerupe automat activitatea aparatului pentru o perioada scurta de timp.

Pareri de la clienti

Gospodinele sunt foarte incantate de produs si sustin ca functioneaza mai bine decat s-ar fi asteptat. Functioneaza foarte bine, marunteste eficient continutul si este foarte usor de folosit si de intretinut. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Daewoo DMG099R este o masina de tocat foarte buna, care isi face treaba ireprosabil si de care clientii sunt foarte multumiti. Personal, o recomand mai departe, nu i-am identificat vreun punct slab, motiv pentru care sunt de parere ca este un produs de incredere.

Pareri pe scurt; Daewoo DMG099R

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.3/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Accesoriu carnati
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat
  • Sigura si stabila

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *