Concept SM-3380

Brand-ul Concept ne surprinde si de aceasta data si ne propune un mini blender foarte bine echipat ce ofera o flexibilitate destul de mare. Este vorba despre modelul Concept SM-3380, ce promite a fi un real ajutor in orice bucatarie, usor de utilizat, dar si de intretinut. Va propunem sa ne urmariti in continuare, pentru a vedea pe larg, despre ce este vorba!

Design

Aparatul este prevazut cu un design modern, carcasa find de culoare argintie in combinatie cu alb. Este un aparat destul de mic, iar recipientele pot fi luate oriunde cu tine: la birou, la sala sau chiar in parc.

Specificatii

Concept SM-3380 este un blender foarte practic in orice bucatarie, prevazut cu o putere de 500 W si o capacitate de 0.57 litri. Este aparatul ideal pentru prepararea sucurilor naturale, a smoothie-urilor sau a piureurilor pentru bebelusi.

Dispune de sistem de prindere anti-alunecare ceea ce iti ofera un plus de siguranta, dar si confort.

Poti pune capacul si poti aseza recipientul in poseta, foarte usor. Continutul nu se va scurge, cat timp capacul este insurubat foarte bine.

Vasul de amestecare este realizat din Tritan, un material plastic ce nu contine BPA.

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca este un produs mic si eficient. Sunt foarte multumiti de el, prin urmare, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Poti opta cu incredere pentru blender-ul Concept SM-3380, un produs foarte practic in orice bucatarie. Recipientul poate fi luat oriunde cu tine, pentru ca este portabil. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret rezonabila, pe care o poti consulta aici.

 

Mini Blender Concept SM-3380, 500 W, 23000 rpm, Smoothie, 2 recipiente 570 ml, 1 recipient 400 ml, Fara BPA, Alb

9.35

Pret

9/10

  Calitate

  10/10

   Fiabilitate

   10/10

    Design

    9/10

     PRO

     • dimensiuni reduse
     • pret avantajos

     CONTRA

     • nu au fost identificate

     leave a comment

     Create Account     Log In Your Account