Friteuza Concept FR1010 | Review si Pareri obiective

Electrocasnice miciFriteuze

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Concept FR1010 este o friteuza interesanta cu ajutorul caruia puteti prepara o multitudine de alimente care vor capata un gust savuros. Este foarte practica si usor de folosit, ideala pentru orice gospodina. Daca este o varianta buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Friteuza Concept FR1010 este un model ce pune la dispozitie o capacitate de 2.5 litri si permite reglarea temperaturii de la 130 pana la 190 de grade Celsius. De asemenea, beneficiaza si de functia de temporizare ce permite setarea aparatului de la 5 la 30 de minute.

Presupune un mod de utilizare destul de simplu, dar si sigur, beneficiind de picioruse antiderapante ce ofera o buna stabilitate in timpul utilizarii. Suprafata exterioara a fost izolata termic pentru a nu se inferbanta in timpul functionarii si pentru a nu pune in pericol utilizatorul.

Vasul interior se detaseaza usor pentru a fi curatat. De asemenea, pentru verifica constanta a preparatelor, friteuza a fost dotata si cun geam.

Dimensiunile acesteia sunt de 33 cm lungime, 27 cm latime si 23 cm inaltime, avand o greutate de 3.55 kg.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Friteuza Concept FR1010 este o varianta buna pentru mese copioase si usor de pregatit de care cumparatorii sunt multumiti. Acestia sustin ca friteuza este usor de folosit, iar cu ajutorul ei au pregatit o gama variata de alimente de la cartofi prajiti pana la cascaval pane, crochete si asa mai departe. Gustul este intr-adevar unul foarte delicios, iar aparatul functioneaza in parametrii optimi. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Concept FR1010

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Design

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de folosit si de intretinut
  • Termostat reglabil
  • Temporizator

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.