sâm. iul. 13th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

0
(0)

Bosch MSM66050 este un mixer foarte practic in orice bucatarie, extrem de usor de folosit si de intretinut despre care vom discuta pe larg in cele ce urmeaza. Din punctul meu de vedere, ar putea fi o varianta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare!

Mixerul vertical Bosch MSM66050 este prevazut cu o putere de 600 W si 12 trepte de putere pe care le vei ajusta in functie de necesitate. Poate fi folosit in mai multe situatii avand in vedere  diversitatea functiilor din dotare. Poate fi folosit pe post de blender pentru pasare, maruntire si mixare, astfel ca putem prepara cele mai delicioase smoothie-uri, piureuri, supe crema si asa mai departe.  De asemenea, cu telul din dotare putem bate albusuri de ou, putem prepara creme pentru prajituri si altele, in timp ce tocatorul se va ocupa de maruntirea zarzavatului si chiar a cepei cu care nu reusesc sa ma imprietenesc deloc. Din punctul meu de vedere, tocatorul a fost mereu salvarea pentru a nu mai fi nevoita sa toc ceapa manual si sa mi creeze disconfort. Un alt accesoriu interesant este chopper care poate utilizat in maruntirea ierburilor, nucilor, branzei si as amai departe.

Partea si mai buna este ca toate accesoriile pot fi adaugate in masina de spalat vase. Cu toate acestea, se curata foarte usor si direct sub jetul de apa, insa, personal, de cele mai multe ori prefer prima varianta din comoditate.

Este un aparat foarte usor de folosit si de manevrat, ce beneficiaza de un maner ergonomic cu protectie anti-alunecare.

Dimensiunile aparatului sunt de 393x55x62 mm si are o greutate de 1.21 kg. Cablul de alimentare are si el o lungime de 1.4 metri.

Pareri de la clienti

Clientii actuali sunt multumiti de produs si sustin ca isi fac treaba foarte bine cu el, folosindu-l in diverse activitati culinare. Este foarte ergonomic, usor de folosit si de intretinut, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Bosch MSM66050 este un mixer vertical destul de simplu, dar eficient, potrivit pentru mixare, pasare, maruntire, despre care pot spune ca isi face treaba eficient. Personal, nu am avut experiente neplacute cu acest produs, ceea ce ma determina sa il recomand mai departe.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch MSM66050

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Accesorii diverse
  • Usor de folosit
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *