Masina de tocat Bosch MFW68640 – Review si Recomandari

Electrocasnice miciMasini de tocat

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Profita de ofertele Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch MFW68640 este o masina de tocat carne puternica si eficienta, un adevarat ajutor in orice bucatarie. Reuseste sa marunteasca o cantitate mare de carne intr-un timp foarte scurt, economsind timp important spre deosebire de masinile clasice manuale.

Masina de tocat carne Bosch MFW68640 este prevazuta cu o putere de 2200 W si o capacitate de tocare impresionanta de 4.3 kg/min. Cu functia reverse putem debloca aparatul atunci cand se infunda cu un tesut ceva mai dur, aceasta presupunand derularea in sens invers.

Datorita motorului High Motor Block Power, aparatul beneficiaza de o fiabilitate ridicata si o maruntire eficienta a continutului. Fiind dotat cu o gama variata de accesorii, acesta indeplineste mai mult de 20 de functii.Printre accesoriile din dotare se numara cele trei site de dimensiuni diferite de 3 mm, 4.8 mm si 8 mm, accesoriu pentru umplerea carnatilor, accesoriu de impingere, accesoriu kebbe, tambrul pentru feliere si tava de alimentare. Pentru a nu pierde niciun din aceste accesorii, exista un spatiu special pentru depozitarea lor in deplina siguranta.

Accesorii Bosch MFW68640

In timpul functionarii, este un aparat foarte stabil, prevazut cu picioare anti-alunecare. De asemenea, se intretine foarte usor atat el, cat si accesoriile ce pot fi spalate chiar si in masina de vase.

Totodata, prezinta un design modern, fiind prevazuta cu o carcasa de culoare argintiu/negru foarte rezistenta si usor de curatat. In lateral se afla butonul prin care putem porni/opri aparatul, precum si cel prin care putem activa functia reverse. Dimensiunile acestuia sunt de 25.4 x 19.9 x 29.5 cm (D x H x W).

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest produs si declara ca au reusit sa marunteasca o cantitate foarte mare de carne intr-un timp foarte scurt. De exemplu, unul dintre utilizatori sustine ca a tocat in aproximaitv 30-40 de secunde o pulpa de porc de 2 kg. De asemenea, apreciaza existenta acelor accesorii foarte rezistente si usor de curatat, insa ca o completare, le-ar fi placut sa aiba si accesoriu pentru rosii. Prin urmare, recomanda aceasta masina si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Bosch MFW68640 este un produs foarte bun ca toate sau aproape toate produsele Bosch, realizat din materiale de calitate, capabil sa asigure performante ridicate. Personal, nu as avea ce sa ii reprosez in perioada testelor, fiindca s-a descurcat asa cum ma asteptam si nu mi-a creat niciun fel de probleme. Daca ma intrebati pe mine, cred ca pretul ceva mai ridicat fata de alte modele este justificat si diferenta este clar vizibila din punct de vedere calitativ.

Review pe scurt: Bosch MFW68640

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Design

10.0/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de tocare foarte mare
  • Motor puternic si fiabil
  • Accesorii diversificate
  • Usor de intretinut

Pareri CONTRA

  • Lipsa accesoriu rosii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.