lun. iun. 17th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Verifica ofertele de Electro Weekend doar la eMAG!

0
(0)

Bosch BCH3ALL25 este un aspirator vertical foarte practic si util in orice locuinta, cu ajutorul caruia puteti mentine curatenia mai usor. Poate fi dispozitivul potrivit chiar si pentru cei care au animale de companie in casa sau copii mici, fiind mai usor de folosit si flexibil decat aspiratorul clasic.

Aspiratorul Bosch BCH3ALL25 este un produs potrivit pentru a aspira murdaria de pe diverse tipuri de suprafete, fiind foarte usor de folosit. Poate fi folosit atat ca aspirator vertical, cat si ca aspirator de mana, transformarea realizandu-se foarte rapid si usor. Astfel, nu doar ca veti aspira gresie, parchet, covoare si asa mai departe, ci veti putea aduna murdaria si de pe masa, rafturi, sertare, tastatura si asa mai departe.

Bosch BCH3ALL25 review

Produsul este prevazut cu o perie cu rola pe care o puteti detasa foarte usor pentru a o curata rapid. Peria motorizata AllFloor isi face treaba eficient pe toate tipurile de pardoseli inclusiv motoare si mochete. Pentru rezultate excelente la aspirare, aceasta atinge pana la 3500 de rotatii pe minut. In plus, fiind prevazut si cu alte accesorii utile, puteti aspira fara probleme si murdaria de pe tavan sau din spatii inguste.

Autonomia pe care o ofera acest produs este suficient de mare, de 55 de minute. Pe maner, veti regasi variatorul de putere prin intermediul caruia puteti regla puterea de aspirare. Autonomia poate varia si in functie de treapta de aspirare utilizata.

Totodata, recipientul din dotare prezinta o capacitate de 400 de ml, iar dimnesiunile produsului sunt de 18 cm adancime, 26.5 cm latime si 115 cm inaltime, avand o greutate de 3.1 kg.

Bosch BCH3ALL25 pareri

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul vertical Bosch BCH3ALL25 este un dispozitiv care face fata cu succes oricaror nevoi, timp in care va ajuta sa mentineti curatenia mai usor. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de eficienta si performantele acestuia declarand ca aspira bine murdaria, este usor de folosit si de manevrat, iar accesoriile sunt destul de variate si foarte utile. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch BCH3ALL25

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.7/10

Design

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare buna
  • Autonommia generoasa
  • Usor de manevrat
  • Aspirator de mana

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *