Black Friday

Categorie dedicata exclusiv reducerilor de Black Friday, in care vor fi cele mai tari promotii ale anului. In Romania, Black Friday mai este cunoscut si sub denumirea de Vinerea Neagra sau Vinerea Reducerilor!

Start la Black Friday! eMAG dezvaluie o parte dintre surprizele care va asteapta

Start la Black Friday! eMAG dezvaluie o parte dintre surprizele care va asteaptaPregatirile pentru Black Friday se apropie de final, pentru a putae da startul celor mai mari oferte din an! Magazinul online s-a pregătit cu oferte spectaculoase, menite să împlinească visul fiecăruia, de la mic la mare. De la televizoare, telefoane, laptopuri și electrocasnice până la produse pentru îngrijirea copiilor, toate așteaptă noii proprietari. Iată care... Citeste mai mult... »

Black Friday 2016 incepe pe 18 Noiembrie la eMAG! Profita de reduceri!

Black Friday 2016 incepe pe 18 Noiembrie la eMAG! Profita de reduceri!Black Friday a inceput deja la mai multe magazine, insa cel mai mare magazin online din Romania, EMAG, a anuntat data de 18 Noiembrie 2016 pentru aceasta zi a reducerilor, punand la bataie peste 1 milion de produse din diverse categorii. Se anunta oferte foarte tentante la produsele mult dorite si chiar s-ar putea sa le... Citeste mai mult... »

Pagina 1 din 11